Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

Çok özel Hollanda Lop Yavruları - 2.sayfa

Merhaba tüm lop sevenler.
Canımız gibi sevdiğimiz loplarımızın yavruları oldu. Onları en az bizim kadar sevicek, onları sahiplenip onlara yuva olabilecek sevenleriyle uygun bir bedel karşılığında paylaşmak istiyoruz. Şunu belirtmek isterizki,biz canlı hayvan üretici değiliz. Biz meslekleri olan ve bu güzelliklerle ilgilenmekten çok zevk alan insanlarız. Bu güzellikler bizim için asla sağdece "ticari mal" niteliğinde değildirler. Bu güzellikleri sağdece "mal" olarak değerlendiricekler lütfen bizimle iletişime geçmesin.
 Tavşanlarımız orjinal Hollanda Lop tavşanıdır. Çok üretim amaçlı yanlışlıklara kesinlikle düşmedik(birinci derece akraba çiftleşmesi vs.) ve onları en sağlıklı ortamda en iyi besinlerle büyüttük. Canlarımızın hiç bir sağlık sorunu yoktur.
 Şu anda 5 haftalıklar ve yerden beslenme, suluktan şu içme gibi alışkanlıkları kazanmış durumdadırlar. Dış dünyayla ilişkileri hiç olmadı.
Yavrularımızın sağlıkları için otobüsle şehir dışına göndermeye çok taraftar değilim. O yüzden elden alıcaklar önceliklidir.
 Foto larda gördünüz güzelliklerden sağdece koyu kahverengi olan küçükhanımdır, diğerleri küçükbeydir. Küçük hanım 120 liradır, küçük beyler 100`er liradır...
iletişim için: [email protected]
Biz Ankarada yaşıyoruz.

img

myhollandlop

15 yıl 10 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tüm yavrularımız, sahiplerine kavuşmuştur. Yeni bebeklerimiz olunca tüm sevenlerinin ilgisine buradan sunucağız. İçinde gerçek hayvan sevgisi barındıran herkeze paylaştıklerı sevgileri için, tüm yavrularımız adına teşekkür ederiz...

img

myhollandlop

ÖZEL MESAJ

forum yöneticilerinin adil davranmasını rica ederim .. ben ve bikaç insanın ilanları silinirken başka ilanlar hala durmaktadır ..

Evet bu forum 2-3 yıldır, gerek üye gerek ziyaretci statüsünde takip ettiğim kadarıyla sağdece "hayvan ticareti"nin pazarı niteliğinde değil. Burası bir bilgi paylaşım formu. Ben de formun tanımına dayanarak edindiğim bilgileri ihtiyaç sahipleriyle paylaşmaya çalışıyorum. Ancak benimde mağduru olduğum, forumun niteliğini karalıyıcı ilanlar ve ilanlar dayalı satışlardan kaynaklı mağduriyetler yüzünden site yöneticileri böyle bir karar vermiş.(Forum yetkilisininde mesajında anlaşılabileceği gibi) Bu karara müdehale etme hakkımız üye olarak yok ve bu karara uymak durumundayız. Sağdece tahmin edip ve kendi reklamımı yapma amacı gütmeyip, silinen mesajların net bir şekilde mağduriyete neden olan kişilerin mesajları olduğunu düşünüyorum. Çünkü benide mağdur eden kişilerin mesajlarıda silinen mesajların içinde. Mağduriyetimdende bahsetmek istiyorum; burada çok güvenilir olduğunu söyleyen ve hatta başka kişiler tarafındanda tastiklenen bir kişiden bir tavşan aldım, büyük bir sevinçle eve getirip tavşana baktığımda bir parmağının olmadığını ve burnunun üzerinde kabuk benzeri oluşumlar farkettim. Aldığım kişiye bu durumu belirttiğimde "aa ben hiç farketmedim""yaralamıştır kendini, olur böyle şeyler.Tavşanlar dayanıklı hayvanlardır" diyerek geçiştirdi. Ama tavşanım birtürlü düzelmedi bende veterinere götürdüm. Yapılan testler ve araştırmalar sonucunda (ki bu süreç çok uzundu birkaç veteriner sonrasındada veterinerlik fakültesi) oluşumların mantar olduğu, yolculuk sitresi ve parmağındaki ağır yaradan kaynaklı mantarın karaciğere kadar sıçramış olduğu sonucuna varıldı.Ve sonuç olarak tavşanım öldü. Sonrasında budurumdan duyduğum rahatsızlığı edep sınırları içerisinde aldığım kişiye bildirdim. Aldığım cevap ise "sana yenisini göndereyim" oldu. Böyle birşey kabul edilemez. bu güzellikler "mal" değil, nedemek yenisini göndereyim. çözüm en başından bu durumun oluşmasına izin vermemekdir.Sonrasında öğreniyorumki bir çok kişide aynı sorunu yaşamış ve bu durumu site yöneticisi ile paylaşmış. Hatta şöyle çok komik bir durum var, ben hasta tavşanımın fotorafını ona göndermiştim ve bu kişi bana sattığı hastalıklı tavşanın fotolarını kendi reklamını yapmak için "böyle insanlara tamah etmeyin" başlığı altında kullanmış. Bu durum için yorumu siz yapın. Verdiğim ilandanda net olarak anlaşılabileceği gibi biz bu hayvanlara satmak için bakmıyoruz. Satmaktaki amaç ise kendi mağliyetlerini karşılayabilmesi için. Üst düzey bir bakım oldukça maliyetli bişey, özel yemler, bakım ürünleri ve veteriner kontrolleri vs.. Sayın "Iaguinta" Lütfen size yapılanın bize yapılması gerektiği düşüncesine kapılmayınız. yukarda bahsettiğim mağduriyete kimin yol açtığını bende sizde çok iyi biliyorsunuz. Bu durumda benim ilanlarım için site yöneticisinin verdiği karar ve vereceği karara sonuna kadar saygı duyuyorum, Bu şekilde bir mağduriyete yol açacağımı düşünüyorsanız hemen ilanımı kaldırınız. Saygılarımla...

img

myhollandlop

ÖZEL MESAJ

bahsettiğiniz durumun hiçbir ispatı bulunmamaktadır ve hatta tavşan öldü diye yalan söyleyip yeni bir tavşanı ucuza almak için kurduğunuz komployuda siz daha iyi bilirsiniz .. ve bu insanın size sonradan çok cüzi bir ucret karşılığında bir tavşan daha verdiğini yazmamışsınız .. bu işi tamamen ticari amaçla yapmak istediğiniz belli ama bu şekilde davranarak olduğunuz yerde sayacaksınız .. bu işe daha yeni başlayan biri olarak hırsınızı anlıyorum ancak lütfen insanları karalamayınız ..