Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

merhaba

sayın üstadlar sizce çimlendirilmiş buğdayın çok verildği takdirde zararı olurmu. benim 40 çift kadar muhabbet kuşum var.forumlarda yazmişdim yeni başladım bu kümese eskiden yapmişdim.hergun çimlendirilmişl buğday veriyordum.bendeki rahatsızlık şu eşleşen kuşalr dişilerin hepsi yuvaya giriyor yumurtluyor belli bi süre yatınca astım şeklinde nefes alıp vererek soluma hastalığına kapılıyo.ilaç milaç fayda etmiyo.yumurtayı bırakıyo.işin ilginç tarafı sadece dişilerde.erkeklerde bişey yok.hatta eşleşmeyeb dişilerdede bihastalık yok.kimsede böle bişey görmedim.çevremde kimsede buğday vermiyor.sizce cimlendirilmiş buğdaydan zarar olurmu.bu arada kümsei değişdtirdim yuvaları dahile herşeyi hatta kuşarı bile.ayrıca kümesin ortamı mükemmele yakın ışık ve havalandırma açısından.şaştim kaldım bu konuda bana fikir verebielcek kimseler olursa şimdiden tşekkür

img

ilhanpolat

16 yıl 5 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

disilerinin kuluçkaya yattığı yuvalar içinde beyaz tozlar bulunup bulunmadığını kontrol et. diğer ihtimal nem. cimlendirilmis bugdayın yesil kısmını yedikleri sürece sıkıntı olmaz ama çimlenen gövdeyi yerlerse zehirlenebilirler...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ