Ücretsiz Kedi Verenler

Adim Mahmure azıcık titrek yürüyorum beni seven olurmu?/ist

Gecen hafta sonu kedileri beslemeye indim. Mahallenin cocuklari sesleniyor "abla şurada sakat kediler var, biz beslemeye calisiyoruz" iç çekerek "hadi gösterin" dedim. Neyle karşılaşacağını bilememek kötü.. 3 tane kedicik 3 aylik civari.. İlk ikisini gördüm azicik yalpaliyorlar. En sakat olani aradik, fakat yok, bulamiyoruz. Biraz bekledik, seslendik, sonra Mahmure hanim geldi. iki adim ileri, bir adim yana..Koşuyor ama yalpalaya, yalpalaya. Tahmin edersiniz gerisini.. kedi hemen kucağa alinir ,arabaya atilir ve dooğru Vet`e Veteriner sorunun doğumsal olduğunu, büyüyünce belki geçebileceğini söyledi. Yapilacak bir şey yok yani. Bu haliyle sokakta birakamazdim. Bir arkadaşimda kaliyor şimdi. Evde 18. kedi olacak. Cok mahmur ve uysal, her işini kendi görüyor hic bir ekstra bakima ihtiyac yok. Sadece sokakta yapamaz, arabalardan kaçamaz. Tüyleri füme, somon ve beyaz rengi, karisik. Acaba adini Füme somonmu koysak Mahmuremi koysak? Siz karar verin. Ha bu arada ona ömür boyu sicak yuva vereceğim dersenizde beni aramayi ihmal etmeyin olurmu? Bu sevgi pinari tam size layik. Mutfak tezgahina cikamaz sesi azicik tam sizlik..İstanbuldayiz ama Ankara`ya getiririz.. Sevgiyle kalin Okşan 🔒 Üyelere Özel

ne olur bir kere daha yardıma muhtac bir kediyi bakacak biri ciksa karşıma! guzel olduğu için değilde sokakta yaşayamayacak olduğu için arasalar

Yanıtlamak için giriş yapın