Ücretsiz Kedi Verenler
Fincan hn. ile yaklaşık üç ay önce tanıştık. Evdeki kedilerimin tuhaf davrandığını görünce kapıyı açtım baktım, kapımda bir kedi duruyor. (Ben 8. kattayım bu arada.) karnı kocaman olmuş zayıflamış, gözleri fincan kadar büyük. Kıyamadım içeri aldım, evdekilerle kavga etmesin diye tezgahda besledim bir solukta kocaman tabağı silip süpürdü. Evdeki kedi nufusu izin vermeyeceği için tekrar dışarı bıraktım. Ertesi gün kapıcı uyardı kedilerinden biri butun gun apartmanda dolaştı diye. Apartmanda dolaşan her kedi benimdir kapıcıya göre. Apartmanda doğuracak yer arıyor diye düşündüm, doğurduğunda da sokağa atılacak biliyorum bende etrafta olmazsam sonra ne olacak hayvanın hali? Benimkiler evde dedim baktım aparmanda bir yerden Fincan hn çıktı. Yine besledik. Ama evdekilerle kavga devam ediyor. Olmayacak böyle eve aldık mecburen ayrı bir odaya.
Fincan hn. ın tüm parazit tedavileri yapıldı, sürekli veteriner kontrolunde tutuldu bu arada. Bir sabah baktıkki 6 tane küçük titrek kafa bizim hazırladığımız kutuda bize bakıyor!! Bakar gibi yapıyor çünkü gözler kapalı daha! Anne bizim hazırladığımız kutuya girip doğum yapmış, yavruların göbek bağlarını kesmiş, tertemiz yapmış onları şimdi emziriyor. Annemiz yorgun ama çok gururlu ve mutlu. 6 tane bebek! Ne yapacağız nasıl sahiplendireceğiz bunları? Ah ama çok tatlılar. Fincan hn. a minnettarım çünkü anneliğin ne kadar özel bir şey olduğunu bana tekrar hatırlattı. Yaşam mucizesine şahit olduk sayesinde. Sinirli halide bizim israrlı sabrımızla geçti, bana güvendi, artık gurultular arasında hepbirlikte yavruları seviyoruz. Size bir yaşam mucizesi anlattım fakat sonu mutlu bitmeli değilmi? nedersiniz? Bu hikayenin kahramanları yavruları sütten kesilince tercihen 2 şer li olarak onları ömür boyu sevip hayat mucizesinin devamına şahit olacak ailelere vermek istiyorum. Uzun uzun yazıyorum niyemi? Bu bebekler çok kıymetli çünkü esasında hayatın kendisi çok kıymetli, çünkü komşum ve ben anneyi sağlıklı doğum yaptırmak ve bebekleri korumak için ailecek isirildik, pati yedik ama vazgeçmedik. İstanbul Bostancıdayım. Çalışmak için yurt dışına gideceğim 20 günüm var ve anneyi dahi evde tutacak durumum malesef yok. Bana destek olurmusunuz? Mutlu son ile bitsin bu hikaye. 🔒 Üyelere Özel