Ücretsiz Kedi Verenler

izmir`de beyaz iran kedisi yavrusu
bu yavruyu sokakta sırılsıklam halde bulduk, tüyleri traşlanmıştı ve soğuk almış olmalı ki burnu akıyor ve hapşırıyordu. çevredeki insanlardan sahibi tarafından sokağa bırakılmış olduğunu öğrendik. 6-7 aylık olduğunu tahmin ediyorum. ölüp gitmemesi için eve getirdik ama evde zaten oldukça huysuz bir kedimiz var ve sürekli yavruya salırıyor, korumakta zorlanıyoruz. bu yavrunun sokakta da hayatta kalabilmesi mümkün değil ve ücretsiz olarak acilen yuva arıyoruz. lütfen sadece gerçekten bakabilecek olanlar arasın, tel: 🔒 Üyelere Özel

Bu sitede gördüğüm ilanı size aynen kopyalıyorum: en yakın arkadaşıma hediye etmek için bundan daha güzel bir hediye olamayacağını düşündüm. yavru, mümkünse beyaz veya beyaz ağırlıklı yavru iran chinchilla arıyorum. istanbuldayım. ama farklı şehirlerden almak da hiç sorun olmaz. yardımcı olabileceklerin mail atmalarını rica ederim. 🔒 Üyelere Özel

keske ızmır yakın olsaydı... cok ısterdım...ama kocaelınde yasıyorum..

merhaba; bodrum`da yaşıyorum.. bir tane chincilla kedim var 2 yaşında.. onuda veterinere terk edilmiş bulmuştum. eğer bodruma bir şekilde ulaşma şansı varsa memnuniyetle ona bakarım.

kocaelıye gonderme ımkanınız varsa bende seve seve bakarım

MRB BEN KEDİNİZE BAKMAK İSTİYORUM LÜTFEN BANA VERİN.BEN K.MARAŞTAYIM LÜTFEN.ÇOK İYİ BİR BAKICIYIM.DAHA ÖNCEDE BAKTIĞIM İÇİN TECRÜBELİYİM ÇOK MUTLU EDERİM KEDİNİZİ LÜTFENN...

merhaba bende manisada oturuyorum sarıkız turizim otobuslerine vermen yeterli ben alırım burdan ve inanın kedinizi cok iyi bakarım benimde var bir kedim onunla takılırlar iran kedisi benimkiside

pardon tel no:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ne oldu minik yuva buldu mu ?

selam ben eşimle birlikte İzmir-Menderes`de oturuyorum.Bir arkadaşımız kendi kedisi doğum yaptığında birini vereceğini söz vermişti.Yavrular İran`dı.O yüz ifadelerini görünce aşık olmuştuk.Ancak verdiği sözü tutmadığı için yavu kediyi alamadık.Eğer yuvalanmadıysa sahiplenebilirim.İlginiz için şimdiden teşekkürler tel:0-🔒 Üyelere Özel mail:🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın