Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Huleyn`e ÖSS`de başarılar..
Huleyn, üniversite sınavına bu sene giriyordun dimi, yanlış hatırlamıyorum?
Biliyorum böyle eş dost arar, sınavdan önce başarılar, sınavdan sonra nasıl geçtiler, bunaltıcı şeyler bunlar. Ama beklenmedik kaynaklardan gelen iyi dileklerin biraz daha farklı, genelde de hoş bir etkisi var bence.
Bizim de sana iyi dileklerimiz taaaa okyanusun dibinden olmasa bile farklı akvaryumları (ya da küvetleri :) paylaşan, büyük ihtimal hepsi bi şekilde birbiriyle hısım akraba kuzen yeğen kırmızı yanaklar bahanesiyle gelsin :)
Başarılar huleyn pazar günü için, sınav sonuçları uzun vadede maksimum mutluluğun için çalışsın dilerim :)
Evet bende başarılar dilerim.
çok girdim bi hayrını göremedim..ama inş sen görürsün..başarılar..
Bu nasıl hafıza :) Çok teşekkür ederim, gerçekten şaşırtıcı oldu benim için. Sınavım beklediğim düzeyde geçerse kaplumbağalarımız için de çok iyi olucak çünkü veterinerlik düşünüyorum :)
pınar demişki: Biliyorum böyle eş dost arar, sınavdan önce başarılar, sınavdan sonra nasıl geçtiler, bunaltıcı şeyler bunlar. Ama beklenmedik kaynaklardan gelen iyi dileklerin biraz daha farklı, genelde de hoş bir etkisi var bence. ahh aynen öyle olmuştu ben de össye girmeden önce ya dururlar dururlar son gün ararlar. ama beklenmedik kaynak hoş etki yapmıştı bana da gerçekten de o yüzden ben de başarılar diliyorum huleyn`e. ben de küçkten beri veterinerlik isteyip lise sonda karar değiştirimiş üniversitenin ilk yıllarında ben niye veterinerlik yazmadım ki diye çok ah çekmiştim :) inşallah severek okuyacağın bir yere girersin
Başarılar!!!
Yerleştirme sonucunu verelim; istanbul üniversitesi veteriner fakultesi :)
``Huleyn`` tebrik ederim adına çok sevindim müthiş samimi ve şirin bir kampüsün olacak avcılarda :) Bir sürü arkadaşımda orda okuyor bir ihtiyacın olursa mesajlaşalım yardımcı olayım sana :)