Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

arkadaşlar bunu nasıl alabilirim ailem istemiyo:(

arkadaşlar yardım edin ailem koku yapar hastalık taşır felan diyo sbs sonrası belki almama izin verirler ama yinede bir kaç önerinizi bekliyorum kokusu nasıl gider felan hastalık taşımasını ben veterinerle konuşturup hallederim ama kokusu nasıl gider? bu sorunları halledersem gonzales alacağım birde 40tlnin üzerine çıkmak istemem doğrusu bu ucuzlukta bir kafeste hamster yaşayabilirmi

img

cemoli598

16 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

YAŞAR TABİ NEDEN OLMASIN ÇARK FALANDA KOYARSIN OLUR KOKUSUNUDA ALTINI SIK SIK TEMİZLERSEN KOKU YAPMAZ İİ GÜNLER KARDEŞİM

img

umab

16 yıl 1 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sağol umab

img

cemoli598

16 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hamsterlar hastalık bulaştırack en son ev hayvanıdır.ayrıca 2günde bir talaşını değiştirirsen koku yapmaz .ama lütfen en baştan ailenden iyice izin al sonra sorun yaşayıp geri vermek zorunda kalırsın yazık olur hamstera.buarada 20ytlye kafes var hamsterla beraber 30oluyo gayet uygun fiyatlar

img

mano

16 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mano eğer resmi varsa gönderebilirmisin

img

cemoli598

16 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kafesin altına kum ve üstüne talas koyarsan koku yapmıyo:)

img

werdaq

16 yıl 1 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ne tür bir kum koydun kedi kumu felanmı normal kumsa nerde buldun

img

cemoli598

16 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hamsterlar için en iyisi talaş çokda ucuz zaten .benim hamsterım düşmüştü en son besleyemiyodm ama şimdi yemek yedirebiliyorum çok mutluyummm:D

img

mano

16 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

herkes koku yapıo diyo ama bn gonzalesimden hiç şikayetci deilim bu konuda.. haftada bi yada 1.5 haftada bi temizliyorum kafesi en ufak bi koku bile hissetmedim daha

img

froth

16 yıl 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ