Diğer Evcil Forumları > Hamster
arkadaşlar bunu nasıl alabilirim ailem istemiyo:(
arkadaşlar yardım edin ailem koku yapar hastalık taşır felan diyo sbs sonrası belki almama izin verirler ama yinede bir kaç önerinizi bekliyorum kokusu nasıl gider felan hastalık taşımasını ben veterinerle konuşturup hallederim ama kokusu nasıl gider? bu sorunları halledersem gonzales alacağım birde 40tlnin üzerine çıkmak istemem doğrusu bu ucuzlukta bir kafeste hamster yaşayabilirmi
YAŞAR TABİ NEDEN OLMASIN ÇARK FALANDA KOYARSIN OLUR KOKUSUNUDA ALTINI SIK SIK TEMİZLERSEN KOKU YAPMAZ İİ GÜNLER KARDEŞİM
sağol umab
hamsterlar hastalık bulaştırack en son ev hayvanıdır.ayrıca 2günde bir talaşını değiştirirsen koku yapmaz .ama lütfen en baştan ailenden iyice izin al sonra sorun yaşayıp geri vermek zorunda kalırsın yazık olur hamstera.buarada 20ytlye kafes var hamsterla beraber 30oluyo gayet uygun fiyatlar
mano eğer resmi varsa gönderebilirmisin
kafesin altına kum ve üstüne talas koyarsan koku yapmıyo:)
ne tür bir kum koydun kedi kumu felanmı normal kumsa nerde buldun
hamsterlar için en iyisi talaş çokda ucuz zaten .benim hamsterım düşmüştü en son besleyemiyodm ama şimdi yemek yedirebiliyorum çok mutluyummm:D
herkes koku yapıo diyo ama bn gonzalesimden hiç şikayetci deilim bu konuda.. haftada bi yada 1.5 haftada bi temizliyorum kafesi en ufak bi koku bile hissetmedim daha