Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

hamsterım düştü lütfen yardım edin!!

lütfen yardım edin. hamsterım 2metre yükseklikten düştü ağzı burnu kan içinde kaldı .dişleri dışarı fırladı . ertesi gün veterinere götürdüm ve burnu kırılmış dedi.bazen hareketli oluyo ama yemek yiyemiyo zorla yedirmeye çalışıyoruz mümkün değil olmuyo.rahat uyuyamıyo nefes alışverişlerde zorlamalar yaşıyo.doktor suyuna katmak için ilaç verdi 2gündür onu kullanıyoruz ama yemek yediremiyoruz. size sorum acaba serum yada suyuna bi ilaçla destek katılıp yemek ihtiyacı karşılanabilrmi? yada iyileşene kadar nasıl beslenmeli ?lütfen yardım edin??? 2gün önce oldu bunlar.

img

mano

16 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence o hamstera veterinere gidip iyi bi ağrı kesici almalısın gerçekten kötü bi durum senin için üzüldüm. ama merak etme mutlaka iyileşir ama yinede burnu yanlış kayarnarsa kötü bi görüntü oluşucaktır

img

cemoli598

16 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet doktora gittik ve burnu için ilaç sürdü suyunada katmamız için 5günlük bi ilaç verdi .bugün 3.gün azda olsa yemek yedirebiliyrz çok mutluyum.bende aynen ağrı kesici varmıdır diye düşündüm ama tüm şikayetlerimi söyledim veterinere sadece söyledğim şeyleri yaptı.yemek yerse yaşar dedi

img

mano

16 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

geçmiş olsun

img

cemoli598

16 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok teşekkür ederim .şuan iyi yemek verip su içirebiliyrz .

img

mano

16 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yavru hamster 3 haftalık falan yarım metrede düştü burnu kanıyor halsiz gibi ne yapmalıyım hafta sonu diye dışarı çıkamıyorum acil cevap lütfen

img

x_rexa325

4 yıl 4 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hamsterim teli kemirirken ufak toplu ignenin topu kadar bi yara acmis agiznda kafesi kemirirken teller hafif kan oluyor ne yapmaliyim

img

sstuffen

3 yıl 3 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ