Kedime Eş Arıyorum

VAN KIZIMA EŞ ARIYORUM/istanbul
11 aylık van kızıma Van eş arıyorum..damadı evimizde misafir etmekten mutluluk duyarız :)

merhaba..van erkek kedime eş arıyorum yavruları olsun die,dilerseniz yavruları paylaşırız,eğer bi damat adayı bulmadıysanız cevabıızı bekliyorum...iyi akşamlar...

Hala eş bulamadık..msn 🔒 Üyelere Özel bu konuda konuşalım:)

PLEASE CONTACT: KEBIRE BOZKURT 🔒 Üyelere Özel

merhabalar hala kedinize eş arıyor musunuz? arıyorsanız msn adresim 🔒 Üyelere Özel dan yazışalım tel 🔒 Üyelere Özel

merhaba 3.5 yaşında safkan bıcırık erkek van kedim var acil çiftleştirmem lazım eğer ilanınız halen geçerli ise bana 🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.iyi günler dilerim. nurhan

merhaba...oğluşum diye söylemiyorum ama orta doğu ve balkanlar` ın en yakışıklı safkan Van kedisine sahibim ve şimdilik kendisi henüz 5 aylık olması sebebi ile düşünmese de yakında çoluk çoğuca karışmak isteyecektir... kendisini taşıyabilecek güzel bir geline hayır demeyiz ;)gerekirse tanışıp kaynaşmaları için misafir eder; kızımızın elini sıcak sudan soğuk suya sokmayız ;)

lucifer2 yazdı :
11 aylık van kızıma Van eş arıyorum..damadı evimizde misafir etmekten mutluluk duyarız :)
  Kedim van kedisidir 15 aylıktır  eğer düşünürseniz bir süreliğine damat olarak verebilirim. tel.  521 45 95

🔒 Üyelere Özel

yukrdaki linkten Maviş oolumuzu görebilirsiniz , ya da 🔒 Üyelere Özel 'dan Maviş diye arayabilirsiniz.

Kadıköy'e yakın olması çok önemli tabi.uygun ise Mail atabilir ya da arayabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel zeki

lucifer2 yazdı :

Yanıtlamak için giriş yapın