Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

Guinea Pig hakkında bilgi

merhaba.yurt disinda bu hayvanlardan çok görmüstüm ama türkiyede hiç rastlamadım.gerçekten cok sevimliler ama pek bilgim yok,beslemedigim tek evcil hayvan hamster ve türleri.evde bir yavru kedim var,bakmak sorun olur mu ve biraz bilgi istiyorum bu türle ilgili.

img

pisim26

16 yıl 1 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba.türkiyede var gine piglerden bende üç tane var mesela kedimde var evde hic bi sorun yasamıorum kedin yavruysa bi problem olucagını zanetmıorum gine pigler zararsız hayvanlardır kedi de yavru olduna göre kısa bi sürede alısır bence.gine piglerden bi adet yavru kaldı düşünürsen uygun bi fiyata veririm sana kardeşleri satıldı anne babası bende.eger hamster düsnüyosan hamster da var.ama gine pig tavsiye ederim insana kısa zamanda alısıyo evde pesinden geliyo sahibini benimsiyo.hamsterlar huylar daha farklı agresif olabiliyor.istanbul kadıkoy yakasındayım bende düsnürsen elden teslim edebilirim.mail adres bırakırsan foto yollarım saygılar.

img

yildirimer

20 yıl 2 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

peki cinsi ne guinea pig`in?aslında ben çift istiyorum ama bir arkadasim,dişi dogurduktan sonra erkekle aynı kafeste kalmak istemiyor dedi.yani bir erkek ve 1 dişi icin 2 kafese mi ihtiyacım var?adresim [email protected] ücreti de yazarsınız sevinirim

img

pisim26

16 yıl 1 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ