Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Köpek Sahiplenmek İstiyorum

Değerli hayvan severler; 15 yıldır Spain Cocker besliyordum ama yaşı gereği hakkı rahmetine erdi :( ve yokluğunu asla unutamam..ve köpek sahiplenmek istiyorum.Ev şartlarında besliyeceğim günün tamamını ona ayırabilirim,eğitim gerekirse eğitime götürebilirim.Ama lütfen bana yardımcı olun... Ona herşeyimle bakacağım,elimden gelen herşeyi yapacaım lütfen... Barınak olmadığı için yakınlarda gidemiyorum.. İstediğinizde görebilirsiniz,alabilirsiniz... İletişim; 0554 946 66 99 0544 581 91 29 BERKCAN BENİÇ

img

berkcanbenic

16 yıl 1 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2,5 yaş golden erkek eğitimli düşünürseniz 0554 907 02 48 300 tl

img

cerencen

16 yıl 1 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benım 5 aylık boston terierim var.erkek egitimli. esyalarıyla verecem sayet duşünürseniz beni cok acele arayınız 05357622626

img

skaragay

16 yıl 8 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

köpek arayanlar bu yazacağım maile ulaşsınlar.kurt köpekleri yavruları var. [email protected]

img

çiğdem_chole

17 yıl 4 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

hala düsünüyorsanız 4 aylık labrador köpegim var ücretsiz. 05558679854

img

hakannnnn

16 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hala köpek edinmediyseniz 2 aylık parazit aşıları tam erkek sarı goldenım var 500istiyorm çünkü onu werebileceiim en düşük fiyat bu çok şımarık onu çok sewiyorm ailem bakımının zor oldnu düşündüü için ona çok ii bakabilecek birine wermek istiyorm yaşıtlarına göre oldkça iri we sağlıklı bi yawru ilgilenirseniz 5063759436 nmaralı telefonu arayabilirsiniz

img

anxiety

16 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evde fazla kalamadığımdan dolayı 1.5 yaşındaki goldenimi 350 tl.ye veriyorum.safkandır,aşıları tam,aşı karnesi var,oyuncakları ve bakım ekipmanlarıyla veriyorum.akıllı ,uslu,oyuncu bir köpek düşünüyorsanız beni arayın. ömer gündüz 0536 867 95 52

img

unduzo

16 yıl 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben istanbulda oturuyorum chow chow , sibiryakurdu , rotvaydır safkan yavru erkek köpek arıyorum ücretsiz vermk istiyen olursa [email protected] msn adresim bahceli evim var köpeğinize çok iyi bakabiliriMm.

img

bycanerty

15 yıl 11 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba benım yuva aradıgım 11 aylık bır labradorum var,yenı ev sahıbım ıstemedıgı ve aılemın sureklı hastaneye gıdıp gelme durumları oldugu ıcın ona guvenebılecegım bır yuva,sahıp arıyorum.umarım ılgılenırsınız.eger düşünürsenız maılınızı beklıyorum [email protected]

img

gorky

15 yıl 11 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

apartmanımızın bahçesinde etraftaki insan diyemeyeceğim tiplere rağmen bakmaya çalıştığım çok tatlı sevecen ve çok güzel bir yüzü olan yavru bir köpek var.gerçekten bir tas yemeğe ve sevgiye hayat boyu size dost olacak bir köpek.henüz çok küçük olduğu için kendine bakamıyor ben elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum ama yeterlimi bilmiyorum.evimde sokaktan aldığım bir kedim ve yine sokaktan aldığım bir köpeğim olduğu için onu alamıyorum.ilgilenirseniz çok sevinirim mail adresim [email protected]

img

pinar80

15 yıl 9 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ