Ücretsiz Kuş Verenler

Satılık Sultan Papağanı konuşan
Satılık Sultan Papağanı, tamamen evcil, konuşkan, evde gezmeye alışkın, elden yem yiyor, banyo yapmaya bayılıyor, 1 yaşında ve erkek.Yavru iken elimde besledim ;onun için kimseden korkmaz.insan ilişkileri çok iyi, hiç yabancılık çekmiyor ve oldukça alışkındır.İsmi Paşa, hersabah sizinle konuşur ve , kafesten çıkmak istediğini " çıkcam çıkcam " diye size rahatsızlık vermeden seslenir..Yetenekli ve azda olsa taklitçi, söylediği kelimeler.Paşa , canım, aşkım , babacım, babişko, çıkcam, ve daha niceleri, biraz daha uğraşsanız havada takla bile atar nerdeyse :) Odanın içinde kanat alıştırması yapması için ona bazen izin verip salmalısınız, , Witte Molen , marka yemlerle ve tropik meyveler ile beslendi. kafesi ile birlikte alınırsa ufak bir jest yapabilirim :) Evde Yeni Bebeğimiz olduğu için kuşumuzun üzülerek yeni sahibini arıyoruz.. FİYAT : 225.00 TL Papağanımın videosu için tıklayın 🔒 Üyelere Özel İLGİLENEN ARKADAŞLAR GSM : 🔒 Üyelere Özel - SANLI

nerdesiniz hocam. şehir neresi acaba.

ankarada iseniz talibim kuşunuza. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Eğer İstanbulsa ben de ciddi ciddi düşünebilirim...

İstanbulsa 🔒 Üyelere Özel Lütfen mail atın.

Arkadaşlar ben Balıkesir`deyim... kuşun inanılmaz talipleri çıktı ben bile inanınki hayret ettim.. ilanı vere henüz 2 gün olmasına rağmen 26 kişi aradı.. arayanlara tekrar teşekkür ediyorum,,fakat arkadaşlar bu işlerin nasıl olduğunu bilmeyenler heralde yoktur..teslimatta taraflar güven ortamı sağlanırsa alışveriş yapabilir. Ben posta çeki kabul ediyorum PTT aravılığı ile..kimseden kimlik bilgisi k.kartı gibi şeyler talep etmiyorum.. lütfen ciddi alıcı arkadaşlar ve kuşun değerini bilecek kişiler arasın konuşalım.. dileyen olursa eklesin msn`de kuşu gösteririm ... ilan hala günceldir.. dileyenler müracat edebilir 🔒 Üyelere Özel

İlan günceldir

SATILMIŞTIR İLAN GEÇERSİZDİR !!!

videoyu izledim de o fiyata bu papağan... çok şaşırdım.. yetişip alamadığım için çok üzüldüm vallahi :((

Yanıtlamak için giriş yapın