Hepsievcil

Sürüngen Forumları > İguana

Mesaj Ekle

satılık iguana herşeyiyle veriyorum

50 cm boyundaki yaklaşık 1 yaşında iguanamı satıyorum. gayet sağlıklıdır en az 3 çeşit sebzeyle besledm bir sağlık problemi yok rengi gayet canlı ve yaşil butun aksesuarı ve teraryumuyla satıyorum içindekiler.. --terarryum:35*70*40 ölçülerinde olup iguana için uygundur ustu surgulu camdır kaçması imkansız yanlarda ozel havalandırma boşlukları vardır (100 ytl ye aldm) ---ısıtma taşı:ışık vermeden ısınmasına yardımcı olur dekoratif tir(35 ytl ye aldım) ----dekorlar: en çok kütükte uyumayı sever(25 ytl) ------uv ışık(18 watt 60cm sera uv):kış aylarında güneş etkisi yapar iguana için olmazsa olmaz (50 ytl) --------ısıtmak için bir adet spot lamba(5 ytl) ---------sevgili iguanam ( 100 ytlye almştm) bunları petshoptan alsaydınız size 300 liradan fazlaya mal olurdu . bense sadece 200 ytl ye satıyorum .. isteyenlere msnden resm atarm msn: [email protected] alıcak olan kişiye bakımı hakkında yardımcı olur bilgilendiririm satış nedenim elektronik davul alıcam acil nakit ihtiyacm var ekleyn konuşalm..

img

slayer1

15 yıl 10 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

satılmıştır....

img

slayer1

15 yıl 10 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ