BİRLİKTE VERECEKLERİM: TIRMALAMA TAHTASI ,KAPAKLI BÜYÜK KAKA KABI, 2 ADET KROM MAMA VE SU KABI, TARAMA FIRÇASI VE PUDRASI, PİRE TASMASI, TASMA, 3.5 TORBA CATSAN KEDİ KUMU, TAŞIMA ÇANTASI, VE AŞI KARTI. AŞILARI TAMDIR. AŞILARI SADECE 3 AYDAN 3 AYA KİS AŞISIDIR. PAŞAM BAKIMLI VE SORUNSUZDUR. EWETTTT PAŞAMA VE MALZEMELERİNE FİYAT TALEP ETMİYORUM. BEDAVAYA VERECEĞİM. MALZEMELER YUKARIDA YAZILANLAR... BENİM TEK İSTEĞİM PAŞAMA SÜREKLİ AİLE BULABİLMEKTİR. BAŞKA BİR DERDİM YOK. MAİLLERİNİZİ BEKLİYORUM. TECRÜBELİ ARKADAŞLAR VE GERÇEK HAYVAN DOSTLARI ARASIN LÜTFEN. BEN KEDİ VERMİYORUM EVİMİN EN KÜÇÜK BİREYİNİ VERİYORUM. SAYGILARIMLA. MAİLLER DEĞERLENDİRİLECEK VE MAİL SAHİBİNE BEN BİZZAT MAİL ATACAĞIM. SAYGILARIMLA MURAT. KOCAELİDEYİZ. 🔒 Üyelere Özel SAHİBİNDEN COM DA İLAN NUMARASI : 14086530 DAHA DETAYLI BİLGİ VE RESİMLER ORADA
Ben alabilirim iran melezi kızımı yeni kaybettim:(:(:(
Çok mutlu olurum verirseniz
Merhabalar Ben antalya da yaşıyorum nerden yazıdğınızı bilmiyorum ama 🔒 Üyelere Özel da ilan çıkmıyor sanırım ilna numarasını yanlış yazdınız.. kedinize talibim inanın benden daha iyi bakacak kişiler çok azdır ama hangi şehirdesiniz onu öğrenmem gerekiyor yakınsak gelip alabilirim de ne dersiniz cevap bekliyorum
bende alabılırım arkadasımın da aynı cıns dısı kedısı var ıyı arkadas olacaklarına emınım :)
ben maıl attım sıze ılgılenırsenız sevınırım daha once konusmustuk ama sartlarınız degıstıgınden ulasmak ıstedım kocaelındeyım
merhaba güzel kediniz hala duruyorsa ilgileniyorum çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz daha öncede uzun yıllar baktım 🔒 Üyelere Özel teşekkürler iyi günler
merhaba ankaradayım kedi arıyorum 🔒 Üyelere Özel
ben keninizi almak istiyorum izmirdeyim vermediyseniz eger cok mutlu olurum