Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
!!!KAPLUMBAĞAM HİÇ YEMİ GÖRMÜYOR VE YEMİYOR!!!
1 tane erkek kaplumbağam bir tanede dişi kaplumbağam var sabah öğle akşam ikişer tane yem veriyorum erkek kendininkini yiyor dişi hiç yemi görmüyor hep kuytu yerlere kaçıyor.erkek sonra onunkinide yemiyor kaplumbağam acaba kör mü lütfen bir yardım edin
pardon erkek onunkinide yiyor dişi hiç yemek yemiyor:(((
Nerede bakıyorsunuz ayrıntılı olarak yazar mısınız? Tüm gerekli malzemeler var mı, ısıtıcı, filtre, akvaryum, kuru bölge..? Yemiyenin gözlerinde şişlik var mı, başka belirti görüyor musunuz? Boyları ne kadar?
akvatyumda bakıyorum kuru bölge var ama ısıtıcı ve filtre yok gözlerinde şişlikte yok bide mesela benim ayak sesimi duyduğu anda hemen kuytu yerlere kaçıyor
O ZAMAN SORUIN SENDE YAVAS YURU DE ISITICI KULLANMAN LAZIM BENDEE AYINI SORUN VARDI OISITICI BİRAZ CANLANDIRIYO VE VITAMIN ALAYA CALIS O DA ISE YARICAKTIR
YA BİDE SEN YENIMI ALDIN BUNLARI EGER YENI ALDIYSAN BİRAZ ORTAMA ALISMALARI UZUN SUREBILIYO VE BNMKILERDEN EDINDIGIME GORE DISILER BIRAZ DAHA CEKINGEN OLUYOLAR AYRICA EGER STICK YEM KULLANYOSAN KIRMAYI DENE VE SALATALIK GİBİ EN ORTA YUMUSAK YERINDEN ICINE KOY BELKI BASKA TATLAR KOKULAR ONU CEZBEDER ICINI SIKMA O KADAR ELBET BR GUN ACIKACAK AYRICA KULLANDIGIN YEMEDE BAGLI
erkeği önceden aldım dişiyi yeni aldım ısıtıcıyı alıcağım bugün
suları ısındıkca birazdaha hareketlenecekler bunn farkına varırsın ve buyuk ıhtımalle yeme problemıde boyle asılır bendekı olay da aynen kız ı sonradan aldım ve birazcık daha kucuk o yuzden daha urkek
pinar1112 bana yardım edermisin benim kapluşumun gözleri şiş hiç yemek yemiyo hep güneşleniyor akvaryumum var ısıtıcı yok ama güneş baya var güneş yetiyodur baya güneş vr