Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
muhabbet göz kızarması acil yardım lütfen
merhabalar cok acil yardıma ihtiyacım var lütfen. muhabbet kuşum 5 yasında dişi ve bana cok alışkın. ona hep vitakraft verdim ama vitakraftın ithalaçsından problem olduğunu ve artık bulunmadığını söylediklerinden beri bonnie alıyorum. Fakat kuşum bonneyi yemeyince başka bir mama aldım şimdi bir yemlikte o mama, biirnde de bonnie duruyor. Kuşum neşeli ve sağlıklı ama sürekli poposuna dışkı yapışmaya başladı. Dışkılar normal, belki gereğinde biraz katı ama daha once hic böyle olmazdı. Bir de bugun bir gözünün cevresinin kızardığını gördüm. Gözü acık fakat alt tarafında hafif bir kızarma var. Neden olabilir? Mama alerji yapmış olabilir mi? Accil bir durum var mıdır? Yardımınız rica
mama alerji yapmıs olabilir yesillik vermeyi kesmeni ve bir miktar ekmek ici vermeni tavsiye ederim. ayrıca ak darı ile bir hafta beslemeni ve ek bir besin vermemeni öneririm. fotosunu ekleyebilirsen göz kısmına bi bakalım...
oncelikle tesekkurler kusun ancak makro bir fotografını cekmem gerek cunku gozundeki kızarıklık goz ceperinin altında ve tam kızarma degil de sanki kiremit rengi gibi belli belirsiz ama isin tuhafı genelde sabahları olup gun icerisinde geciyor. Ama resmini eklemeye calisacagım. Mamayı degistirmemi mi onerirsiniz? Ne vermek gerek?