ADI PAŞAM. TAM BİR EVCİL ÇOCUKLARLA ARASI MÜKEMMEL. OYUNU ÇOK SEVİYOR. SESSİZ SADECE MAMA İSTERKEN YAPMADIĞI YALAKALIK KALMIYOR :) NEDEN VERECEKSİN DİYE SORARSANIZ MAALESEF KRİZDEN DOLAYI İŞSİZ KALDIM. 6 AYDIR İŞSİZİM. 2 ÇOCUĞUM VAR. AYLIK YAKLAŞIK MAX. 50 TL MASRAFI VAR VE ARTIK KARŞILAYAMIYORUM.HILLS İN MAMASIYLA BESLEDİM. KISIRLAŞTIRMADIM.ERKEK. UMARIM BENDEN DAHA İYİ BAKABİLECEK YENİ AİLE ARIYORUZ. BANA İLK ALDIĞIM GÜN VE MALZEMELERİ ÇOK PAHALIYA PATLADI. BEN MALZEMELERE VE AŞILARININ BİR KISMININ ÜCRETİNİ TALEP EDİYORUM. PAŞAMI FİYATLANDIRMIYORUM. MANEVİ DEĞERİ ÇOK AMA VERMEM GEREKİYOR. BİRLİKTE VERECEKLERİM: TIRMALAMA TAHTASI ,KAPAKLI BÜYÜK KAKA KABI, 2 ADET KROM MAMA VE SU KABI, TARAMA FIRÇASI VE PUDRASI, PİRE TASMASI, TASMA, 3.5 TORBA CATSAN KEDİ KUMU, TAŞIMA ÇANTASI, VE AŞI KARTI. AŞILARI TAMDIR. AŞILARI SADECE 3 AYDAN 3 AYA KİS AŞISIDIR. PAŞAM BAKIMLI VE SORUNSUZDUR. TALEP ETTİĞİM ÜCRET 300 TL`DİR. 🔒 Üyelere Özel VE 🔒 Üyelere Özel NOLU TELEFONDAN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ. İSTEYENLERE RESMİNİ YOLLAYABİLİRİM. SAHİBİNDEN COM DA İLAN NUMARASI : 14086530 DAHA DETAYLI BİLGİ VE RESİMLER ORADA SAYGILARIMLA MURAT. PAŞAMI ALACAK KİŞİDE TEK ARADIĞIM ŞART SOKAĞA ATMAMASIDIR.....! ARADA SIRADA ARAYIP HATIRINI SORMAK İSTERİM.
e peki alışabilir mi acaba sahiplenmek istesem? ya kaçarsa, ya alışamazsa, bu kediler hakkında çok bir fikrim yok, biraz karakterinden bahseder misiniz?
iran kedileri çok uysaldır. tam evcildir cam kenarında oturup etrafı izlemeyi severler. çocuklarla arası iyidir. taranmayı severler. suyu diğer kediler gibi sevmezler. ben çocuklarımdan ayrı tutmadım. ilk kedi bakacaksanız sizin için sıkıtı verecek tekşey hergün taranmasıdır. bakımları aslında zor değildir. mamasını ver ilgisini göster oyun oyna yetiyor. suyu sürekli taze olmalı maması günlük 75 gr ve bunu saatlare bölüyorsun o saatlerde verirsin. fakat o kadar yalakalık yaparki kıyamaz biraz daha verirsin :) alışınca ayrılmak zor oluyor. benimki 2 günlük heves değildi fakat malum kriz işte. merak ettiğin şeyler olursa cep veya mailden ulaşırsan memnun olurum. saygılarımla
ben de daha yeni aldım 7 aylık kızımı Hiç problemi yok çokta sevimli çabuk alışıcak bize. Çok nadir miyavlıyor. Sevince mutlu oluyor mırıldıyor hemen. Geldiği ilk gece kardeşimin yanında uyudu.Çok mutluyuz alışma konusunda şüpheniz olmasın.
evet çabuk alışıyorlar sanki aileden biri gibi ama sonradan ayrılmak sorun oluyor :((
ARKADAŞLAR FİYATI SON 200 E İNDİRDİM BAŞKA FİYAT YAZMIYORUM. AYXX BANA ULAŞAMADIN Bİ TÜRLÜ. NASİP KİMİNSE ONUN OLACAK FAKAT TECRÜBELİ SAMİMİ OLMASI HUSUSUNDA...! BENDEN ALIP BAŞKASINA SATACAK AKILLILAR HİÇ GELMESİN. TEŞEKKÜR EDERİM. 🔒 Üyelere Özel