Diğer Evcil Forumları > Hamster
Hamsterimin Bi Kulağı Kemirilmiş :( Ve Çok Oynak
Selamlar...6 Gün Önce Hamster Aldım...Çok Sevimli,Afacan Bişi..Gece Gündüz Oyun Oynuyor...Ama Bir Sorununu Fark Ettim..Sol Kulağının 4 Te 1 i Yok...Bu İlerleyen Zamanlarda Sorun Açarmı..? // 2. Sorunum İse Hamsterim Aşırı Yaramaz....Kafeste Kalmayı İstemiyor...Kafesin Girişinin Demirini Kemirmeye Başladı...Fazla Kemirince Zarar Görmesin Diye Kafesten Çıkarıyorum...24 Saatin 16 Sını Dışarda Geçiriyo.Onu Kafeste Nasıl Tutabilirim.?
acil yardım hamsterimin çenesinin sağ ve sol köşelerinde yaralar belirdi...kafes artık kemirilmekten boyası bile çıktı pas tutup pas yüzünden zehirlenir die korkuyorum..
bende allalı 13. gün dü bugün benimde ilk günler böyleydi ve hatta benimkininde bir kulagı yok size kötü bir haber yaralar timör yada kanser belirtisi olabilir bence bir an önce veteninere götür. zaman la kafeste duracak kafesinin kemirmesinin 2 sebebi varmış 1 canı sıkılıyor kafesinde çark yok diye 2 dişleri kaşınıyor kafesinde kemirme taşı olmadıgı için.
Kafesi kemirmesi normal.. Fareler (ben kısaca böyle diyorum) çok zeki hayvanlar (erkekleri hariç), benim kızım önce kapıyı, sonra kapının yukarı doğru açılabildiğini, sonra açabileceğini, sonra mandalını, sonra da mandalı da açabileceğini keşfetti. Bu kadar keşiften sonra tabi sık sık koridorda yanımdan yada önümden geçerken görmeye başladım. Ben mutfağa giderken o da benim odaya gidiyordu, hayırdır dedim dedi facebooktan eski petshop arkadaşlarımla görüşecem.. :)) Dedim başlatma facebooktan yürü kafesine.. Sorunu mandalı yamultup daha sıkı tutmasını sağlayarak çözdüm.. Şimdi yavruladı. Yavrulayana kadar kafesin rengini beğenmediğini söyleyip neredeyse tüm boyasını kazıdı.. Şimdi bakıyorum kafasını demirlere yaslayıp burnunu dışarı çıkarıp bana bakıyor.. Eee anne olmak kolay değil tabi..