Ücretsiz Kuş Verenler

satılık jako timneh
slm arkadaşlar elimde bir adet jako timneh var ben yaklaşık 9 ay kadar önce almıştım ilk sahibi benim evde bakmak için almıştım fakat annem biraz titiz olduğu için dükkanda bakmak zorunda kaldım ilk bana geldiğinde çok yabaniydi hırlıyordu eğittim konuşturdum canım babacım aşkım cicim canım babacım diyor kendini sevdiriyor elden yem yiyor dışarıda ele geliyor 1.5 yaşında konuşma yıda söktüğünden size alıştıktan sonra n söleseniz öğrenir susturamazsınız.fiyatı 1.250.00 ytl dir hırlamasıda tüy yolmasıda yoktur insanlara alışkındır alan arkadaş sadece kendine alıştıracaktır lütfen papağanımı benim kadar ii bakabilcek bir arkadaş alsın dükkanda bakmak istemiyorum çünkü hayvan üşüyor şimdi yaz ama kışıda var saygılarımla..bana 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz veya 02328922168 🔒 Üyelere Özel kafes ve yaklaşık 10 kg kadar kendi yeminide göndereceğim isteyen arkadaşa fotoğraflarınıda yollarım

ben izmir selçuktayım ege bölgesinde elden dışarıya ise otobüs ile yollarım banada otobüs ile gelmişti ilginize şimdiden teşekkürler saygılar

hayırlı satışlar arkadaşım

saol arkadaşım teşekkürler

Yanıtlamak için giriş yapın