Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

hamster yeni aldım ama hakında hiç birşey bilmiyorum :(YARDIM

ÖNCELİKLE BEN RIZA MERHABALR HERKESE yha daha dün aldım ne türünü biliyorum nede bakımını önceki tlaşı baya eskimiş cıkartacam ama cook hız lı sürekli harteket halinde GÖZLERİ KIRMIZI RENGİ BEYAZ ne türdür acaba ben siyran istemiştim ama sadece bu kalmış hamster yemide aldım ama hiçç yemedi sürekli ek gıdalardan yedi sakaldı ve önceden sakladıklarını yedi DİŞİ Mİ? ERKEK Mİ? bunuda bilmiyorum ama arkasında yumurtalık yok ayrıca hamster yemi afedersiniz içinde köpek pis..lk ine benzeyen:D uzun seyler mısır sert ama cekirdek bugday felan var ama yemiyor yemini sizin terçihiniz hangi yem KAÇ AYLIK? aslında gonzles diyecem ama gonzlesler cook küçük olur heleki robosvki hiçegil o dahada küçük olurmuş işte cook küçük dedil ama syrian gibide degil altında mini minacık bir kuyruk var oda merdivenden indiginde gördüm cook zor görülüyor ye tırmandıgında altına bakdım hal biraz pembelik var tüy yok degil ama içinde hala biraz pembelik var SALDIRGAN? yani vahşi degil ama elimi kafesine katmaya korkuyorum sürekli kafesini dişliyor kafesi cook kötü kokuyor:( NOT= msn adresiniz verin ne olur aldım ama ölmesin üzlürüm yada burada yardım edin bana

img

hepsicihamster

15 yıl 11 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sen msn yaz ben seni ekliiim istersen göster bakım ne cinsmiş:D anlayalım ona göre bişy diim sana

img

çilekimm

15 yıl 10 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ