Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Karşıyaka-Evimizde büyütebileceğimiz bir dost
Merhaba, İzmir Karşıyaka`da sahil ve parklara çok yakın bir konumda ancak apartman dairesinin teras katında yaşıyoruz.Bulunduğumuz binada bizden başka köpek besleyen ailede bulunuyor.Ancak sonradan sorun yaşayabileceğimizi göz önünde bulundurarak çok fazla ve yüksek sesle havlamayan,sakin yapılı,ev hayatına uyumlu bir tür(köpek türlerini tanımıyorum) ,tercihen yavru bir dost istiyoruz.Dokuz yaşındaki hayvan dostu oğlum ve ben Köpek bakımı hakkında tecrübeli olmadığımız için bilgilendirme konusunda da desteğinize ihtiyaç duyacağız.Sevgiyle ve özenle büyütüleceğini garanti edebileceğim minik dost için koşullarımız bu şekilde..Onun ve bizim için en hayırlısı olsun diliyorum!:)
Merhabalar, KOşullarımızda değişiklik oldu.Çatı dubleks bir eve çıkıyoruz.Yeni evimizde yan dairemizde de bir köpek var.arkadaş sorununu da çözdük:)Baştan emlakçıyla konuştum,niyetimizi bildirdim.Kesinlikle problem olmayacak.
köpek verenler sayfasında mesajım var.göz atarsanız belki işinize yarar.izmir karşıyaka aksoyda oturuyorum.apartmandakilerin sorunları yüzünden henüz kimseyi rahatsız bile etmeye fırsat bulamayan 2 aylık labrador yavrumdan ayrılmak zorundayım..hiçbir ücret talebim yok.sadece benden uzakta olmasın yeter.arasıra onunla zaman geçirebileyim.isterseniz [email protected] dan bana ulaşabilirsiniz.