Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Dişi Ve Erkek Mubişim Yuvalığı Yedi Bitirdi

Arkadaşlar Önce İyi Günler Benim Bir Sorunum Var Dişi Ve Erkek Mubişim Yuvalıgın girişini baya kemirdi birbirlerini kaşıyorlar ama ciftleşme görmedim erkek cok yanına gitsede dişi gagalıyıp onu atıyor 2 side 9 aylık Dişinin cere rengi beyaz Erkeğinde Mavi ama birde dişi gövdesi cok tüy dökmeye baslada :( gaga taşı wardı onu bitirdiler şimdi mürekkep balığı kemiği aldım onu taktım dişide onu 2 3 ısırıp bırakıo erkekte cok az tüy döküor birde bit pire olabilir diye düşünerek mubişleri kafesten cıkartıp Elma sirkesiyle iyice sildim kafesin heryerini sonrada kafese sprey sıktım kurulayıp tekrar koydum . Size sorum acaba yuvalığımı cıkarsam ne yapsam simdi beslenmelerine daha ilgi göstermeye basladım yumurtanın beyazını werdim dişi sewerek 3 4 defa yiyor erkek yemiyor . . . Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

img

terekes

16 yıl 2 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dişi kuşunuz üremeye uygun degil uygun olsaydı ceresi kahverengi olurdu

img

__fatalrhymer__

16 yıl 1 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

gaga tası ve kalamar kemiği fyda etmedi ise kafesninin tabanına doğana gagalarını düzeltmek için kullandıkları çakıl taşlarından koyabilirsin. yrıca tüneklerini doğal ağaç dallarından yaparsan yuvalarını kemirmelerini de engellemis olursun...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ