Diğer Evcil Forumları > Hamster
yardım edin
2 tane gonzalesim var kız olan doğurdu 6 tane yavru var. erkeği ayırdım çünkü kavga ediyorlar erkek olan yaralanıp duruyodu ayırdım. şimdi herşeyden korkuyo ve sürekli uyuyo. napıcam depresyona mı girdi ne :) yardımm edinn
bence yaşadığı olayın etkisinde ve yaralandıysa enfeksiyon kapmış olabilir en yakın veterinere danış derim ciddi bişeyler olabilir merak etme ücret alıcanı sanmam ama dediğin gibi depresyonadada olabilir ama illaki bi veterinere götürmen lazım bol şans...
yha senin adına üzüldüm ama banada yardım edin hamster aldım dişimi erke mi bilmiyorum ve türü nedir gözleri kırmızı rengi beyaz coook küçük degil ama siyran gibi büyükte degil sürekli kafesini dişliyor hamster yemi atıyorum yemligine yemiyor ve sanırım saldırgan yani kafesine elimi koymaya korkuyorum sürekli ek gıdalar yiyor ve kendini ters cevirdiginde altkısmına baktım ymurtalık yokk ama coook küçük minicik bir kuyruk var galiba kuyruktur yani emin degilim ve hala biraz pembelik var altkısmında kaç aylık oldugunuda bilmiyorum sürekli hareket halinde merdiven var kafesinde sürekli çıkıp iniyor haftaya çarkı gelecek ama umarım hareketsizlikten bişi olmaz am sürekli hareket halinde talaşınıda nasıl temizleyecem bilmiyorum dah hiçç elime alamadım çünkü dah dün aldım konu açtım ama görükmüyor bu arada BEN RIZA yardım eder seniz sevinirim
resmini görmeden bişey söyleyemem ne yazıkki cinsi hakkında ama daha yavruysa sana alışması dha kolay olur ancak cinsiyetini öğrenmek için enaz2 aylık olması gerekiyor aksi halde tam olarak anlaşılmıyor ve o gördüğün şey hamsterının kuyruğu.Kfesi dişlemesi normal bişi endişelenme en kısa zamanda çark almalısın daha dün aldığını söylemişsin sana alışması için şunu yapabilirsin kafese tırmandığında elini kefese sok ve tam düşücekken onu tut ve tırmanmasına yardım et böylelikle kokuna kısa zamanda alışıcaktır.kafesinin talaşını hergün değiştirmek yerine 2 günde bir değiştir veye haftada bir kere değiştirirken mesela onu sıkıca tutup kuru ve derin bir kovaya koyabilirsin iyice ılık suyla kafesinin tabanını yıka aksesuarlarıda unutma tabiki kurula taşa dök herşey tamam olduğunda hamsterını kafesine koy ama dikkat et elini ısıra bilir.bol şans..