Ücretsiz Kedi Verenler

İRAN,CİNCİLLA ARIYORUM...
Merhaba... Evimizde bakmak üzere iran veya cincilla cinsleri kedi arıyoruz. Geçerli bir sebep olmadıktan sonra hiçbir ücret ödemeyi düşünmüyorum..Çünkü evcil hayvanlar bir ticaret mahsülü değil,bir canlı..Onları yatırım olarak görmüyorum.Ben sadece yaptığım masrafların ücretini istiyorum diyen arkadaşlarım çıkacak olursa da kedinizi beslediğiniz süre bakmak zorunda,sağlıklı tutmak zorunda olduklarını bilmeliler..Ayrıca yok efendim iş sebebiyle vermek zorundayız yok efendim bakamıyoruz diyipte yüksek miktarlarda ücretler patlatan insanlar benimle iletişime geçmesinler.. Daha önce zor durumda kalan bir aileden bir kedi sahiplenmiştik.3 sene önce kaybettik.O günün acısı ile bir daha kedi almaya cesaret edememiştik.Şimdi ise evimizde böyle bir neşenin eksikliğini hissediyoruz..İstanbul avrupa yakasında ikamet etmekteyiz. Kişi bilgilerine değinmek istenirse Lise öğrencisiyim 18 yaşındayım.Ailemle yaşıyorum.Kedileri bir anlık heves olarak sahiplenmek istediğimi düşünmenizi istemem.Daha doğrusu bunu sadece Benim yaş grubu insanlara uygun bulmanızı tasvir etmem.Çünkü bir anlık heves duygusu 50 yaşındaki insandada olabilir.Bu sebeple kedi sahiplendirirken kişilerin yaşa değil,güvene ve sevgi test sonuçlrına ihtiyaç duymalarını öneririm..İlgilenen olursa sevinirim.Teşekkürler 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Güncel...

Güncel...

Güncel...

GÜZEL LAFLAR EDİLMİŞ SEVGİ ÜSTÜNE AMA...MERAK EDER İNSAN AMAÇ BİR KEDİCİK VE SEVGİ İSE ...NEDEN TERCİH İRAN VEYA CHİNCİLLA OLUYOR...KEDİ CİNS OLUNCA HERHALDE SEVGİ DE ARTIYOR..........

Güncel...

Sorunuzu haklı buluyorum.Fakat kedi sahiplenme kararına sadece ben değil ailemle birLikte vardık bu karara..Ailece bu cinse ilgi duyuyoruz..İran ve chincilla kedilerine sempati duyuyorum.Başka amaç gütme veya başka işler peşinde koşan birileri değiliz.Bunun sebebi önceden beri iran beslememiz veya ailemiz içerisinde bu kedilerin beslenmesinde büyük etken olabileceğini düşündüm.Örneğin; küçüksünüz..ve sokakta bir tekir kedicik buldunuz.Bu sizin hayatınızdaki ilk hayvanınız,ilk kediciğiniz..O kedinin sevgisi ile büyüdünüz ve bu yaşa geldiniz.Sizce bu saatten sonra iran veya chincilla kedi arayışına girer misiniz yoksa tekir kedicikler size daha sempatik ve sıcak gelmez mi? Sanırım bu örneğimle beni daha iyi anlıyabileceğinize inanıyorum. Sorunuz için teşekkürLer..

Güncell ...

güncel...

Güncel..

Yanıtlamak için giriş yapın