Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
Kuşlarım ile ilgili bi kaç soru
Arkdaşlar bizim kuşlarımız var birisi 4 5 aylık 1 aylıktan beri bizde çok alışkın konuşmaya çalışıo bizim omzumuza konuo çok TaTLı :) diğerkini yeni aldık 2 3 gün geçti 6 7 aylık dişi çok feci ısırıo benim elimi kopardı yara yaptı :S ben sorularmı geçim 1-)Dişi kuş geldi 1 gün geçti yumurta yaptı hiç farketmedik bile daha yuvalık falan almadık kafesin ortasına yaptı onunla hiç ilgilenmio şaşırdım acaba yavru olurmu? 2-)Dişi kuş neden o kadar çok ısırıo erkek kuşumuz hiç ısırmıo daha çok bizle oynuo dişi kuş yara bile yaptı :S Şimdilik 2 soru gelio aklıma Acaba bu soruları cevaplayabilirmisiniz ?
1- Dişi Kuş Kıgınlıkdan Yumurtlamıştır büyük ihtimal 2. dişi kusların doğasında vardır ısırmak bide yeni olduğun için ortama alışamamıştır
Teşekkürler kızdığını şimdi anladım eve gelince kutuda geldi ondan kızmış olabilir bide ben evde kedi veya tavşan beslesem bi sorun olabilirmi kedi veya tavşan kuşlarıma alışabilirmi ?
Yanlış anladın öle kızgınlaşmış demek istedim yani çiftleşme zamanı gelmiş tavsiye etmem tavşan evin her yerinden delik açar hiç girme tavşan işine
Hmmm! teşekkürler bilgilendirdğiniz için
yha ben kuşumu alalı bir gün oldu ama kuşum kendini elletmior sürekli bnden kaçıor zorla tutmakta istemiorum ztn tutulmuorda napabilirim