Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

MARULUN GEÇİCİ KURU BÖLGESİ

mavi olan kalın strafor köpük, rulo desenli olan dolapları korumak için evdede kullandığımız plastik zemin etiketi, siyah rulo ise kaydırmaz, ayrıca akvaryum slikonu ve alttaki üstteki destekler için, birleştirilmiş ve plastik zemin etiketiyle kaplanmış lego. ÖNCE STRAFORU UYGUN BOYUTLARDA KESİP İKİ TANE DÜZ ZEMİN ELDE ETTİM. BUNLARI SLİKONLA BİRİ DÜZ BİRİ RAMPALI OLACAK ŞEKİLDE YAPIŞTIRMADAN ÖNCE ÜZERLERİNİ ZEMİN ETİKETİYLE KAPLADIM.SONRA SLİKONLA RAMPAYI VEREREK YAPIŞTIRDIM.KAYDIRMAZI DA STRAFORLARIN YÜZEYİNE SLİKONLA YAPIŞTIRDIM.AKVARYUMDA ÖLÇÜLERİ İŞARETLEDİKTEN SONRA STRAFORLARI ÜZERİNE OTURTMAK İÇİN İKİ ADET BİRLEŞTİRİLMİŞ VE ETİKETLE KAPLANMIŞ ÇUBUK ŞEKLİNE GELEN LEGOLARI KARŞILIKLI BİÇİMDEYAPIŞTIRDIM. STRAFORLARI ÜZERİNE OTURTUP RAMPA OLMAYAN DÜZ ZEMİNİN ÜZERİNEDE YİNE AYNI ŞEKİLDE LEGOYU YAPIŞTIRDIM. KIZAKLI Bİ RAMPA GİBİ OLDU. ÇIKARIP TAKMAK AÇISINDAN ÇOK RAHAT. BU FİKRİ Bİ UZMANDAN ALDIM :)

img

dilannn

16 yıl 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

berbat çıkmış resimler ve yazı. tekrar denicem

img

dilannn

16 yıl 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

müthiş bir fikir dilannn :) uzun süredir böyle birşey yapmak istiyordum bende :) Bu proje ilaç gibi geldi :)

img

mcojalvo

21 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kaplama malzemeniz kısa süre sonra sudan etkilenerek açılacak ve koku yapacaktır. Daha sağlam ve uzu nömürlü malzemeler ile çalışmanızı öneririm. Pleksiglas kullanabilirsiniz.

img

yasdal

19 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

öncelikle incelediğin için teşekkür ediyorum yasdal.kaplamayı yapmadan önce bi süre araştırdım. ve malzemenin su içinde dağılıp parçalanmayacağına koku yapmayacağına kanaat getirdikten sonra akvaryumun içine yerleştirdim. ama hala sürekli takip ediyorum bi terslik olurmu diye. bi müddet denemeyi düşünüyorum.

img

dilannn

16 yıl 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ