Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
bende kücük bir arkadas istiyorum
bir pekingese bulmam ,ona 2 hafta bakmam ve ailesini bulup vermem le,sorumluluk sahibi olmanın ne onurlu bi duygu oldugunu,kücük bir arkadasın can sıkıntısına ne iyi geldigini anladım.bende hayvan sahibi olmalıyım.ama evde bakabileceğim türde pekingese gibi çin köpekleri mesela.hoş çin köpeği sahibi kimsenin ev arayısına girdiğini sanmıyorum,ama sansımızı denemek lazım diye düsünüyorum
İstanbuldamısınız ?
Tuzla rehabilitasyon merkezinden bir yavru veya erişkin kurtarmaya ne dersiniz. http://www.tuzlaninkopekleri.com/
benim 3 aylik bir minyatür pinscherim var. eger ilgilenirsen [email protected] mail ata bilirsin. ben ankara da ikamet ediyorum
merhaba ; 10 aylık pekinese kızıma arkadaş olması için barınaktan 2 yaşında erkek kısırlaştırılmış bir bebek aldım hemen veterinere gittim traş oldu yıkandı yaraları varmış ilaçlandı ,her ihtimale karşı kist aşısı , uyuz tedavisi , iç-dış parazit aşısı ve karma aşısını ve gerekli muayenesini yaptırdım sonuç olarak bedenen sağlıklı bir bebek oldu eğitime de çok açık hemen otur komutunu öğrendi gazetesine yapmayıda ancak köpekciğin psikolojisi çok bozuk hep kendini korumaya alıyor ne yaşadığını bilmiyoruz. Eve geldiğimiz ilk gün kuru mamasını yedi suyunu içti rahatlamış olacak 12 saatten fazla horuldana horuldana uyudu. ben bakamayacağım bu bebeğe çünkü 11 aylık kızım ondan korkuyor ve psikolojisi bozulmaya başladı paylaşmayı bilmiyor ve çok şımarık bizimki ona arkadaş yaramadı Almak isteyen arkadaşlar olursa sevgiye ve ilgiye çok muhtaç bir bebek olduğunu psikolojisinin bozuk olduğunu insanlara güveninin olmadığını bilerek talepte bulunulmasını rica ediyorum lütfen mail adresimden bana ulaşınız . Tüm mailleriniz yanıtlanacaktır. Bu bebeğe sahip çıkabilecek ve hırçınlığını giderecek birini bulabilmeyi çok istiyorum.