Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

Gonzalesimi kendime nasıl alıştırabilirim?

Merhabalar, komşum bir gonzales almıştı ama küçük çocukları korktuğu için bana verdiler. Elime geliyor ve çoğunlukla ısırmıyor ona hep iyi davranıyorum ve internetten araştırdığım gibi alttan elime alıyorum ama elimdeyken çok huzursuz ve kafesinden çıkar çıkmaz benden kaçıyor. Onunla sık sık temas etmeye ve konuşmaya çalışıyorum sorun ne olabilir? Yanlış yaptığım bir şey var mı?

img

aribakivaner

16 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba benimde 8 tane gonzalesim var 6 si yavru. cinsiyeti ne erkek olanlar fazla ele gelmekten hoşlanmazlar.kız ise gelir. çok harekelidirler elinden düşürme.erkekler genelde daha hareketli elde fazla durmuyr benimkide öle. çekirdek ver kendi elinle bayılırlar. brokoli ve maruluda çok severler. kendi elinle verirsen sana alışır.

img

fener93

16 yıl 3 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

veriyorum elimle yemek ve erkek sanırım çnkü çok hareketli ama emin olamıyorum nasıl anlayacağım cinsiyetini? erkek olduğunu farz ettim hep ama tam emin değilim

img

aribakivaner

16 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yha benimde gonzales var ama erkek mi dişimi bilmiyorum ansı anlarıma acaba ve gonzales oldugundan emin degilim beyaz renkli ve kırmızı gözlü yaww umarım kızdır ama cook hareketli elime almayı denemedim çünkü alaşmadı farz ediyorum

img

hepsicihamster

16 yıl 1 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

aribakivaner internetten araştırdım ilk başta hamsterı kendine alıştırmamız gerekirmiş bunun için ona yemek verip rahat bırakmamız gerekirmiş sonra yemeği verip elimizi yanında tutmak gerekirmiş sonra elimizden yemek vermeliymişiz eline rahat çıkmaya başlayınca onu sevebilirmişsin bu arada onu sevmeesende onunla konuş sesine ve kokuna alışmalı bu arada onu sevmek istersen soğuk bir yerlerde sev hamsterlar sıcakta uyur ama sakın ceryanda tutma.

img

cemoli598

16 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hepsicihamster gonzales olup olmadığını anlaman için genelde boyutuna bakabilirsin. gonzalesler daha ufaklar işaret parmağını biraz daha geçicek boyda, syrianlarsa çook daha büyük oluyolar avcundan taşıcak kadar. bide diğer bi ayırt etme yolu gonzaleslerin elleri parmakları falan daha tüylü, syrianlara bakarsan parmakları falan tüysüz belirgindir. kız mı erkek mi dersen ikisinde de cinsel bölgesinde çıkıntı vardır. bu çıkıntı makatın hemen üstündeyse kız, çıkıntı makattan daha uzak biraz aralık varsa erkek demektir

img

froth

16 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim gonzalesler beni görünce :D üst üste cıkıolar bana bakıolar :D sonra elimi içine sokuyorum hepsi birden elime dolusuyolar

img

0nl1n3p1ch

16 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ