Hamster

Genepik x Hamster = ?
merhaba ustadlar ve arkadaslar . benım bır sorum olacak ınsallah yeterlı bılgıyı toplayabılırım . genepik ile hamster melezlemesi mumkunmu ? Veya bunun turevlerıde olabılır . melezleme ıle ılgılenen arkadaslarımız varmı veya deneyen herhangı bır bılgısı olan ? sımdıden cok tesekkurler

? en azından bırseyler yazsanız :)

ustad ? genepid ? sanırım guinea pig demeye çalıştın yada türkçe okunuşuyla gine pig 1.si boyut olarak aralarınca çook bariz fark oldupu için öyle bişey olcaını sanmıyorum yani 2 ayrı hamster cinsi bile ciftleşemezken bu biras saçma olmuş bnce 2.si bu hayvanları çiftleştirip napcaksın çok meral ettim ama lafın kısası boş düşüncelerle aklını doldurma derim ...

ben pek boş duşunceler oldugunu sanmıyorum . genepik halk arasında okunusu olarak yazdım bılgısı olana ve olmayana . ben melezleme calısmaları yapıyorum . genetık olarak mutasyonlarınıda uretmekteyız sunı dolleme yoluyla basarılı olduk ve elımızdede melezlerı mevcuttur . melezlemelerını hoby olarak ılgılenmemekle bırlıkte seker hastası romatızmalı olan ozel kemırgenlerımızı ılac sanayılerımzı ıcın kobay olarak uretmekteyız . ıctıgın ılacları o hayvanlara borclusun . bılmıyoum tabı dusunememıs olabılırsın . melezlemeler yapılarak daha fertıl bıreyler eld eetmeye calısıyoruz . ve bunun dogal yollarla caprazlanmaları cok daha farklı olaylar meydana getırıyor calısmalarımız ıcın . ben bu ısın ustadlarını topıge beklıyorum . yanı kısacası senın anlıyacagın dılden konusmam gerekırse tamamen bılımsel bır olay ıcın bu melezlemeler . yınede tesekkur ederım hayvansever arkadasım.

Selam DaGon, Bu arada sorunuzun cevabı için aşağıdaki sitenin ışığında (🔒 Üyelere Özel hampsters and guinea pigs have different numbers of chromosomes so they wouldn`t be able to reproduce anyways. Correct me if I`m wrong. ) şunu söyleyebilirim: Guinea Pig ve Hamsterların farklı sayıda kromozomları olduğundan,üremeleri mümkün görünmemekte. Ancak siz bunu başardığınızı söylüyorsunuz. Bu gerçekten heyecan verici ve gurur duyulacak bir gelişme. Bu çalışmalarınızı bilimsel dergilerde yayınladınız mı? Eğer yayınlandı ise, ben de incelemek isterim. Çalışmalarınızı bir üniversite bünyesinde mi yürütüyorsunuz? Suni tohumlama için gerekli spermanın sağımını ve muhafazasını siz mi yapıyorsunuz? Bir hayvansever olrak çalışmalarınızdan gurur duyduğumu tekrar belirterek, başarılarınızn devamını diliyorum.

tesekkur ederım . irtibat adresim 🔒 Üyelere Özel buradan bılgılerımızı ve arastırmalarımızı paylasabılırız sımdıden tesekkur ederım .

Tesekkürler. Sizi mail listeme ekledim. benim adresim de 🔒 Üyelere Özel. Ziraat Mühendisiyim ve şu anda makina görüntüsü ve robot teknolojileri üzerine master yapiyorum. Yüksek lisans haricinde (hobi olarak), Uzaktan (VNC veya Teamviewer) bağlantı ile çalışan ve evdeki hayvanlara bakan robotik uygulamalar geliştirdim. Ben de bu konudaki bilgilerimi sizinle paylaşabilirim. Saygilarimla basarilarinizin devamini diliyorum.

tesekkur ederım . tabıkı tum bılgılerımızı paylasmayı bende ısterım adresınızı ekleyecegım. sızınde basarılarınızın dewamını beklıyorum . elektronıkden oslanırım eskıden bayagı bı ılgı alanımdı :)

Yanıtlamak için giriş yapın