Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
İzmirde 30 günlük Labradorrr
Arkadaşlar bir süredir erkek Labrador yavrusu arıyordum ve sonunda istediğim özelliklerde bir yavru buldum.İnanılmaz sevimli:)dünya tatlısı bir şey:)Ancak ortada benim için önemli bir problem var.Yavruyu almadan önce bu problemi çözmem lazım.Yaklaşık 2 ay sonra düğünüm var.Ve bu süreç oldukça yoğun ve yorucu geçecek.Belkide bu süreçte 1 hafta,10 gün İzmirden ayrı kalacağım.Bu sürelerde, hatta süreyi dahada genişletirsek daha geniş zamanlarda yavruyu paylaşabileceğim, onu enaz benim kadar sahiplenebilecek ikinci bir yuva aramaktayım.bu süreçte herşeyden önemlisi öncelikle yavrunun mutlu olması sonrasındada beraber büyüteceğimiz kişi yada aile ile kalıcı bir dostluk kurabilmek.Masrafların çoğu tarafımdan karşılanacaktır.İzmir Karşıyaka civarında oturan ve yavru labrador almak isteyenler ile görüşebilirim.. Okan
karsıyaka girne deyım. ... ben de labrador istıyorum.ama paylaşmak için değil. temelli benim olsun istiyorum. acaba sizin bulduguz yerde başka yavru var mııı ??? 1 yaşına kadar da olur. yardımcı olursanız cok mutlu olurum...... selamlar