Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
ücretsiz golden retriever arıyoruz
meraba, ailemle beraber uzun zamandır ucretsiz golden retriever arıyoruz.3-3,5 ayı geçmemiş, erkek yavrusu olan ve sahiplendirmeyi düşüneniniz varsa [email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz.iyi bakılacağından emin olun..
sitede okuduklarımdan dolayı insanların bu konuda (haklı olarak) çok güvensiz olduklarını farkettim.kendim para biriktirdiğim için yavrunun sonradan masrafları da olacağından ücretsiz talep etmiştim ama şuan 100 tl ye kadar verebilirim..onun dışında aşıları için para ayırıyorum.yavruyu verecek kişi isterse gelip evimizi görebilir, buarada yavru kız da olabilir eksik yazmışım..lütfen arkadaşlar herkes o kadar parayı bir anda veremeyebilir, ama herkesin böyle bir duyguyu yaşamaya hakkı vardır.yardımlarınızı bekliyorum.
yavru değil ama 2,5 yaşında elxim var şuan size masrafı olmaz. tuvalet eğitimli 14 kg maması ile vereceğim aşılarını geçen hafta tamamladım 300 lira düşünürseniz 0554 907 02 48
slm kliniğimize sahiplendirilmek üzere bırakılmış bir goldenimiz var.3 yaşında ve erkek.şimdi ye kadar evde bakılmış ve aşıları zamanında yapılmışır.aynı ilgiyle bakabilirim derseniz konuşalım. iyi günler dilerim. vet.hekim şehsüvar öz 0532 408 88 17