Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

Hemstrm öldü

merhaba arkdşlar ilgilneirseniz sevinirm çok çaresiz kaldım.. Beslediğim hsmtrm daha dün koşuşturup duruodu, hopluodu zıplıyordu.. Ama bu sabah kalktıımda ölüsünü buldum. Ona son olarak bir akvaryujm yaptırmıştım, akvaryum 1metreye 40 cm arkaya doğru genişlikte.. bu akvaryumun için saman, kuru saz yapraı falan koydum... acaba bunlardan ölmesi ile bi bağlantı kurulur mu. Sağlıksız mı bu yaptıım.. ikincisi hemstrıma son bi haftadır sırf çekirdek içi veriodum. Kabuksuz ve tuzsuz.. Acaba su ihtiyacını gideremedim die mi oldu.. Bundan sonra alacaım hemstrda dikkat etmem gerekenleri öğrenmek istiorum.. bunların dışında bi sebep olur mu onuda bilmiorum.. yardım edin lütfen..

img

alpertuydes

16 yıl 2 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hamsterına su vermiomuydun su vermediysen ölür tabi çekirdeği pişmemiş ve tuzlanmamış olarak verceksin kabuğuyla tabiki... hem sırf çekirdek içi verilirmi hamsterların birçok ayrı gıdaya ihtiyacı var git 1 paket hamster yemi al tavşan yemi fln alma onun yanında sebze fln ver çekirdek ver... saman saz yaprağı temiz değilse sağlıksız olabilir temizse sorun olmamalı ama ölüm sebebinin o olduğunu sanmıyorum gerçi 1 daha hamster alırsan kedi kumu talaş peçete temiz boyasız kağıt pamuk kemirgen kumu temiz normal kum gibi seçenekleri kullan derim samanı saz yaprağını nerden buldun :S ayrca 1 tane kafes al büyükçe boruyla geçiş yaparsın akvaryuma sırf akvaryum hamster için sıkıcı olur araştırmadan neden hamster alıysn ki!? hiç değilse forumlara gir oralrda bi çok bilgi var...

img

tiff

18 yıl 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ