Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Sinir Petshop

Petshoptan kaplumbağamı alırken bana şu resimdeki vitamini verdiler adı Spell Turtle [img]http://img4.imageshack.us/img4/6621/resim0301.jpg[/img] Fakat bunun üzerinde hiçbi üretim izni yok. Prospektüsünde içinde ne olduğu yazmıyor. Tatlıma bunu vermekten korkuyorum ben. Bunları sorkmak için Petshopa gittim. petshoptaki eleman bu kadar üzerinde düşme Allah`ın izni vesaire dedi. Çok boş insanlar olduklarını anladım ve he he diyip çıktım. İstanbul Avrupa yakasında Mümkünse metro ya da tramvay duraklarına yakın sorduğum sorulara cevap verebilecek bir petshopa ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

img

macrocheck

15 yıl 11 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Fotoğrafı görünür yaptım.  Ben bu vitamini hiç duymadım.

Macrocheck  merhaba . Sorunu bize yada bir foruma sor.

Gelen cevapları sonra süzersin. Çünkü büyük yanlışlıklar içeren cevaplar da gelebilir , ama bir şekilde yanlışlar doğruları ayıklayacaktır
Her zaman petshoplara sormayın diyoruz. Büyük ihtimal bunu okuyan pet shop sahipleri yada çalışanları bize kızıyordur. Ama bu sözü laf olsun diyede söylemiyoruz. Tüm petshopları ve petshoplarda verilen tüm önerilerini eğrisiyle doğrusuyla değerlendirdikten sonra söylenmiş bir sözdür bu. Kimler petshopçu yada petshop çalışanı olur ? Canlıları çok sevenler yada bu konuda en bilgili olanlar mı? Malesef tabiki hayır. Keşke öyle olsaydı bizlerde bu sözü hiç söylemeseydik.
Ticaretin girdiği yerde vican barınamaz. Bilgiler ve öğütler ilk önce ticari çıkarlara göre filtrelenir. En iyi mal mağazadaki satılması gereken maldır. Bu yüzden pet shopçu alıcılara der ki , Kaplumbağalar hep ufak kalır büyümezler , plastik fanuslarda sağlıklı bir biçimde yaşarlar , filtreye ısıtıcıya gerek yoktur , günde tek bir yem yeter.. Hangisi doğru ?
Forumlara sor , sonra istersen gidip petshopta o bilgileri test edebilirsin.Tabi bıkkın edayla sana yarım ağız bilgi veren kişileri konuşturabilmek gibi bir yeteneğin varsa

Bu da kaplumbağa vitaminleri ile ilgili sadece isim veren bir link

http://www.hepsievcil.com/app/Forumlar/cevaplar.aspx?KRef=5&FRef=30&BRef=40756

img

frozen

19 yıl 4 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Endişelenmeni gerektiricek hiç birşey yok resimdeki vitaminin markası speel turtle bende 2 senedir ondan kullanıyorum ve veterinerim önerdi kullanmanda hiçbir sakınca yok.Ayrıca benim sürekli gittiğim pet shopun sahibi olan yasemin abla gerçekten bir hayvan sever ve amacı hayvansever insanlara yardımcı olmak yani çok iyi ve samimi bir insan gerçekten lütfen sadece amacı elindeki ürünler ive evcilleri satmak olan pet-shopları kötüleyelim çünkü gerçekten hayvan sever ve iyi niyetli pet-shoplar var ben bugün barınaktan köpek sahiplenicem ve yasemin ablanında bir köpeği var bana bu konuda öğrenmem gereken herşeyi bana o öğretti hatta gösterdi bile bana hertürlü yardımda bulundu o yüzden iyi pet shop sahipleride olduğunu unutmamak gerekir sana bol şans...

img

zeynepgöktaş

16 yıl 4 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Evet bende bu vitaminden Eminönünde çok rastladım.Zaten bu İst./Anadolu yakasında çoğu petshopda bu vitamin gösteriliyor.

img

gangsta4ever

16 yıl 4 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ