slm herkeze bir sorumdaha olacak size gezdiğim bütün sitelerde muhabbet üreticileri kafeslerini tahtadan yaparak kurmuşlar bütün profesyonel üreticiliern seçtiği yol bu gibi ama nette dolaşırken bir yazı buldum tahta dan yapılan kafeslerin yanlış olduğunu savunan bir üretici kesnlikle tel kafeslerde yetiştirmemizi öneren bir yazı linki buraya kopyalıyorum. sizden ricam bize bu konuda tahtadan yapılan kafeslermi yoksa toptancılarda satılan üretim yapmak amaçlı telden olan kafeslermi mantıklı çok teşekür ederim verdiğiniz bilgiler için şimdiden...
🔒 Üyelere Özel
Merhaba verdiğiniz linkteki yazıyı okudum ve bir ölçüde katılıyorum.Yararlı bilgiler verilmiş fakat canlı hayvan üretimi çok risklidir bir nevi kumardır ve ilk başlarda çok daha yüksek oranda risk taşır ve bu sebeple çoğu kişi elinde ki imkanları değerlendirir ve başarısızlık durumunda fazla zarar etmemek adına bu linkte belirtilen kafes sisteminden kaçınır.Ayrı kafes ayrı yemlik suluk vs. ayrı malzeme daha fazla yer vs. vs...
slm çok teşekür ederim ben bugün kakarımı verdim ve tel kafesten yapmaya karar verdim ve aldım da gerekli olan herşeyi şu an kuşlarım salmada eş bulmaları için bakalım işallah bu işi başarabilirim henüz çok acamiyim ama daha çok köpek ürettim