Diğer Evcil Forumları > Hamster
hamster ile ilgili her şey
benim hamsterım varda yeni bir hastalık çıkmış bu nedir ve hamsterlerdende bulaşırmı hanta virüsü mü neymiş bilgisi olan yardım etsin acil
sen hamsterını ne zaman aldın? eğer bu virüs çıkmadan aldıysan bişi olmaz
hamsterı alalı 8 ay olkdu
ben olabileceğini düşünmüyorum. Benimkide 5 aylık. çok da bir problem olabileceğini sanmıyorum. nihayetinde bu hayvanlar çayır çimen mi görüyoki hastalık kapsın.evde gayet sağlıklı bir şekilde büyüyor bence.tabi çok da fazzla yakın olmamk gerekio bence
HAMSTERLER ZATEN LAHIMDA MI YAŞIYOR HAYIR EVDE YAŞIYOR FAKAT BEN ELİME ALIYORUM SEVİYORUM VE HAMSTERIM GAYET SAĞLIKLI BENCE DE ÖYLE BİRŞEY YOK
Arkadaşlar bende 3 Hamster war. Sizlere birşey sormak istiyorum. Hamsterların kuyrukları olmaz weya kısa olur diye duydum. Benim hamsterların yaklaşık 10 cm gibi kuyrukları war. Cinsleriylede ilgili bir bilgim yok. Cewaplarsanız sewinirim.
Hamster aldığına emin misin??Bence bir veterinere yada pet shop a git..
senın aldıgın hamster degıl :) tıpta kullanılan basıt kobaylardandır . genelde beyaz olrlar kırmızı gozlu olanları lutino yanı mutasyon . elıne alabılıyorsan anal bolgelerıne bak erkegın fayaları barız bır sekılde bellı olur :) .
Para verip almadım. Bir pet shop`tan geldiler. Elime aldığımda sorun olmuyor. Elimden yem yiyorlar. Elime çıkıp dışarı çıkıyorlar sorun yok o konuda. Gri renkliler. Gözler kırmızı değil siyah. Cvp verdiğiniz için teşekkürler.