Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
akvaryumda filtre kokuyu götürüyormu? (lütfen cevap)
ben kapluşlarımı açıkçası şu ölüm fanusları denen şeyde yaşatıyorum ama en kısa zamanda bir akvaryum alıcam ayrıca bu plastik kapta hemen koku oluyor akvaryum aldığımda temizleyici filtre kokuyu götürür mü??? Eğer işe yaramıyorsa sanırım kapluşlarımı geri vermek zorunda kalıcamm :(
Kokuyu götürüyor suyu büyük oranda temizliyor.Ama haftada bir suyunu değiştirip filtreyi yıkamanda fayda var.
Koku yüzünden bakamayacağınızı düşünüyorsanız anında geri götürün. Koku ilerde yaşayacağınız problemlerin en küçüklerinden.
cevabın için çok teşekkürler cem_52
Yasdala katılıyorum. Bu sorunun cevabı da hem evet hem hayır dır. Fitrasyon düzgün kullanılırsa koku çok azalır rahatsız etmez ama tamamen de geçmez. Eğer yanlış kullanılırsa koku genede olur. Sadece filtre cihazı olması ucu açık bir kavram , çokta birşey ifade etmeyecektir. Önemli olan filtrasyonun manasını prensiplerini ve mekaniğini bilebilmek.
biraz geliştireceginiz bir filtrasyon sistemiyle kokudan ve bulanıklıktan tamamen kurtulabilirsiniz su an fanusta bakıyorsunuz ama önerecegim sistemlede ayda bir su değişimi yaparsınız