ortak anlaşmazlığı sebebiyle 40 çift yerli hollanda çekostavak ve ingiliz kuşlarımız toptan satılıktır. kafesleri büyük bir salma yuvaları vs. aklınıza gelecek herşey komple satılıktır. üretimhane kurulalı 1 sene dahi olmadı. zaten kuşların bazılarında bilezik var yaşını anlamamk mümkün. şu an için yaklaşık 60-70 tane yavru yuvalıklarda tabi yumurtalar hariç. gelip yerinde görülebilir kaçmaz bir fırsat... fiyatı komple 4000tl dir. tek çif almak isteyenlere 150tl. lütfen ciddi ve mantıklı teklifler yapın. sadece cepten ulaşabilirsiniz hepsinin fotoğrafını koyma şansım yok yerinde görülebilir. serdar/🔒 Üyelere Özel
GÜNCELL.... 30 ÇİFT KALMIŞTIR ÇİFT FİYATI 3000TL
slm arkadaşım kuşların hepsini almak istiyorum. açıklamanda hollanda, çekoslavak,ingiliz demişsin benim öğrenmek istediğim cinslerine göre kaç ingiliz kaç hollanda kaç çekoslavak cinsi var bunların eşleridede aynı cinsmi yoksa kırnmamı yaptın birde kaç batım yavru aldın bunlardan bana cevap yazarsan irtibata geçip kuşları alayım. tşk.ler. 🔒 Üyelere Özel
arkadaşım kırma olanlarda var eşleride aynı cins olanda var bu 30 çifti burdan açıklamam zor olur hepsinin altı dolu ve elenmiş kendime ayırdığım kuşlar. en sağlıklısı yerinde görülmesi bence ben müsaitim görmek isteyen ciddi alıcılara gösterebilirim. yerim abidinpaşada. fiyat sondur hepsi 3.000tl
çiftlerimiz satılmıştır. kaçıranlara geçmiş olsun teşekkürler....