Ücretsiz Kuş Verenler

Samsundan satılık konuşan muhabbet kuşu
Çok güzel sarı-yeşil dişi bir kuş. Aşırı evcildir. Gel dediğimde parmağıma gelir. Bağıra bağıra cici der. Bir iki kelime daha konuşur.Çok özel bir kuş. Büyük, şık yeni kafesiyle birlikte annemin rahatsızlığından dolayı verilecektir.Sadece Samsun içi, iyi bakabilecek arkadaşlarla fiyat görüşülür. Büyük, şık akvaryum setleriyle takas olabilir.

merhaba kardeş ben talibim senin kerataya ama erzurumda yaşıyorum gönderme imkanı olmazmı.saygılar..

merhaba ne kadara satıyorsunuz? samsundan alma imkanımız olabilir, 8 haziranda arkadaşım gelicek ordan. Benim de erkek konuşan ve çok evcil bir muhhabbet kuşum var, belki eş olurlar..ben istanbulda yaşıyorum.. mail atmak isterseniz 🔒 Üyelere Özel

Tekrar merhaba.Kuşumuza iyi bakacak birisini arıyoruz çünkü özel bir kuş. Erzurumlu arkadaş maalesef şehir dışına gönderemem.Kusura bakmayınız lütfen. Ancak Samsundan almak koşuluyla Bengü hanım size verebilirim. Kuşunuzada inşallah iyi bir eş olur. Fiyatı kafesiyle 200 tl olur. Karar verirseniz tel bildiririm.

Yanıtlamak için giriş yapın