Muhabbet Kuşları

2 cift aynı kafeste olurmu
Şuan çiftlerim ayrı kafesteler ama bu hafta evleniyorum ve evim kücük 2 ciftimide aynı kafese koysam yumurtlamasına engel olur mu?

ben denemiştim bi zaman dişi kuşlar bazen kıskanıp öteki yubay dalabiliyo eyer kafes ufaksa deneme benceibiraz büyük kafes olmalı,o durumda kuşlar genelde sakin durur ve kavga halinde olurlar.

Merhaba eğer standart bir kafese koyacaksanız bırakın yumurtlamayı normal yaşamları için bile uygun olmaz...

birbirlerini kıskandıklarında ölüme kadar varan kavgalar yapabilirler onun için tavsiye etmem...

Ama petshoplarda 2 çift aynı kafeste durabiliyor yani eger kavga etmezlerse aynı kafeste üreme olurmu?bizim kuşlar biraz kıskanc kafesleri yanyana koydugumda erkekler eşlerini kıskanyo kafesin dibine itiyo ama eger anlaşırlarsa aynı kafese koyabilrmym

Öncelikle tebrik ederim, bir ömür boyu mutluluklar dilerim. bence de aynı kafese koymanız pek doğru olmaz. eğer çiftler birbirini kıskanmaz ve kafes yeterince büyük ise sorun olmaz ama aksi taktirde büyük kavgalar çıkaca ve birbirlerini yaralayacaklardır.

pet shoplarda kafeslerde deil salmalarda çok sayıda kus aynı and bulunup yavru alınıyor. kafeste birden fazla çifti tavsiye etmem...

Tabi ki petshoplarda gördüğünüz birçok şey yanlış aslında.Yani bu iş ülkemizde genel olarak tamamiyle ticari zihniyetle yapıldığından orada herhangi bir canlı rahat eder mi yoksa mutsuz olur mu gibi şeyler düşünülmez bir kafesin içinde 3 çiftte görseniz şaşırmayın ama asla doğru bir davranış olduğunuda düşünmeyin.Aslına bakarsanız standart bir kafes 1 çift kuş için bile yetersizdir.Ben kesinlikle böyle birşeyi uygun görmüyorum.Tercih sizin İyi günler

ben size cevabı güncel konulardan veriyim yeni evli çiftsiniz hayırlı olsun sizin evde başka çiftler yaşarsa siz ve eşiniz ne yapardınız bir birinizi kıskanır rahat etmezsiniz kuşlarda öyle işte

Merhaba, çift haneli bir üretim kafesinde iki çift muhabbet kuşunu, birbirini görebilecek şekilde koysak sorun olurmu ? Arasını telle kapatacağım fakat tam olarak kapatmam gerekirmi ? Tam olarak kapatırsam bir tarafı güneş almıyor bu yüzden 1 çift karanlık kalıcak o yüzden soruyorum. Teşekkürler

Yanıtlamak için giriş yapın