Muhabbet Kuşları

yumurtlama hakkında yardım
arkadaşlar kuşlarım 11gün önce çiftleştiler ve ogünden itibaren sürekli çiftleşiyolar ama dişi yavruluğa girip yatmıyor.veya yumurtlamıyor.zaten yumurtlicak bir tipide yok acaba yanlış giden bişeymi var.

Merhaba dişi kuşunuz yuvaya girip çıkıyor mu ? Yuvayla ilgileniyor mu ? Çiftleşir çiftleşmez zaten yuvada yatmaya başlamazlar öncelikle yumurta hazırlama evresi geçirirler ve bu süreçte yuvayla ilgili kendilerince düzenlemeler yaparlar.Bu tarz davranışlar gözlemliyormusunuz?

kafesin yeri yerden yüksek direkt ısıktan ve cereyandan uzak bi yerse, kafes dibi ıslak deilse, kfeste oyuncak yoksa, onları ev halkı rahatsız etmiyosa, yuvanın icinde rahatsız edici materyal yoksa yanlıs giden bisey yoktur biraz sabır...

evet.yuvaya girip birşeyler yapıyor.yuvanın içini gagalıyor veya orda çırpınıyor.ama uzun bir süre durmuyor.en fazla 1dk.sonra çıkıyor tekrar bir zaman sonra geri giriyor.bu konulardan anlıyorsa lütfen yardım edermisin

evet kardeş kuşların çiftleşme için uygun ortam bulmuşlar dşi kuş da bu hazırlıklara başlamış sen durumunu aynen koru mmürekkep balığı kemiğini eksik etme onlar sana yavru vereceklerdir kısa bir süre içerisinde tek yapman gerekn sabır :)

slm bende aynı dertten muzdaribim.benım kuslarımda bundan 12 gun once cıftlestı ama dısıden cok erkek yuvada durmaya basladı dısıde erkek gıbı otmeye basladı.yumurta alamadım henuz korkmalımıyım .kus yumurtlayamazsa yardımcı olmak ıcın ne yapmalıyım?

Yanıtlamak için giriş yapın