Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Kuru Alan

Merhabalar. Benim ufaklıklar için 90 lt. akvaryum aldım. Aşağıda göreceğiniz üzerede 4 adet cd kabını birleştirip bir kuru alan yaptım. Acaba sıcak silikonla akvaryuma yapıştırsam tutarmı? Teşekkürler..

img

aspx

16 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

valla tutarmı tutmazmı pek bilmiyorum muhtemelen tutar ancak daha yaratıcı bişeyler düşünmeni tavsiyederim..

img

zeynepgöktaş

16 yıl 4 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Akvaryum silikonuyla yapıştırabilirsiniz, yada genelde cd kabından yapılan kuru bölgeleri vantuzlarla sabitliyorlar, vantuzları sökecekleri büyüklüğe gelene kadar bir çözüm. Hoş, gerçi sonradan silikonla sabitlenen şeyler bile yerinden oynuyor ya.. Üstünü kapladığınız siyah zemin nedir?

img

pinar1112

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

pınar hanım cevabınız için teşekkürler. şimdilik sağlam bir çift taraflı bant ile kuru alanda kalan kısımlarını tutturdum. şimdilik sağlam gözüküyor ancak ilerde akvaryum silikonuyla yapıştıracağım. kuru alanın tırmanma kısmı çok beğendiğim bir mouse padin arka tarafı. 4 köşesine ve biraz ortasına azar azar sıcak silikonla yapıştırdım ve sağlam oldu. üst bölgesi biraz daha az kaliteli bir mouse padin arkası..

img

aspx

16 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ