selam arkadaşlar muhabbet kuşumun dışkısı su gibi arada normal yapıo ama poposundaki tüylerinde hep dışkı var normal yaptığı zamanda tüylerine bulaşıyo genel durumu fena sayılmaz uçuyo ötüyo flan ama hep kabarık duruyo acaba ishalmidir ishalse ne gibi tedavi yollarına başvuranilirim.
kafesin dibine gazete ser ki tüyleri ıslanmasın, ekmek ici verebilirsin, avisol yada vitsol kullanabilirsin, yesillik vermeyi kesebilirsin, bulundugu yerin cereyn lmamasına dikkat göstermelisin...
gazete var ama dışkısını yaparken kabarık durduğu için tüylerine yapışıyo dışkısı arasıra katı çıkıyo eğer ishal diilse o ilaçları versem bi problem olurmu
haşlanmış patatesi rendele yem kabına koy normal yemlikleri çıkar sadece patates yiyebilsin 1 gün sık sıkta kontrol et yiyormu diye
problem olmaz...
önerileriniz için teşekkür ederm arkadaşlar kuşuma ballı kraker aldım be avidiare die bi anti-ishal ilacı oldm ballı kraker ii glir dediler kuuşm bi günde yarısını bitirdi çok svdi ishalinede bi faydası olurmu ve sizce aldığım anti-ishal ilacı etkili bir ilaçmı
önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar kuşuma ballı kraker aldm ve de avidiare marka anti-ishal ilacı aldım bu ilaç etkili bir ilaçmı ve de ballı krakerin ishalinde bi faydası olurmu(akrabalarımın tavsiyesi üzerine aldım) ve bir sorum daha olacak kuşum hızlı hızlı nefes akıyor seri şekilde bu normal bişeymi yoksa bi problemmi var teşekkürler...