Muhabbet Kuşları

Yuvaya Hiç İlgisi Yok?

Dişi Kuşum Limon;

Erkek Kuşum Boncuk;

Sorularım Şunlar;
- Dişi kuşumu alalı 15 gün oldu erkekle iyi anlaşıyolar.Mesela erkek tüm tüğlerini tertemiz yapıo nerdeyse ayrıyetten yediriyoda.Yuvalıklarıda takılı rahatsızda edilmiyolar. Dişinin gagsıda kahverendi 1 yaşında erkek 4 yaşında yani dişinin yuvaya hiç ilgisi yok.erkek bazen içine bakıyo ama dişi hiç çok üzülüyorum.Napayım?

slm, erkek kuşun kızışmış belli sağlıklıda, dişi kuş da fena görünüyor.. alalı 15 gün oldu diyorsun bu onun yeni ortamına alışması için uzun bi süre değil.. senin yapman gerekn sabır :) umarım iyi neticeler alırsn. esenkalın

Merhaba kuşlarınız çok güzeller maşallah diyelim :)Biraz daha beklemekte yarar var dişi kuş yeni yerine alışmalı ve birbirlerine de alışmalılar.Birbirleriyle ilgilenselerde henüz tam olarak eşleşmemiş olabilirler.Gelişmeleri birlikte takip ederiz iyi günler...

dişinin cere rengi kahverengiydi arkadaşlar dediğim gibi şimdi bu sabah bi baktım beyaz olmuş.aa neden ??

Dönemsel bir durum.Endişe edilecek birşey değil

karabulut35 arkadaşım bende hasta falan zannettim dönemsel bir durum derken ney yani?

kusların ciftlesmek icin yeterli yastalar. cere rengi degisikli onun eslesmek icin dogru döneme girdigini gösterir. ayrıca lutinolar biraz daha zor es tutarlar. sabır...

yani cere rengi kahveydi beyaza döndü şmdi eşleşmek işçin doğru zaman mı demek istiyosunuz. gökhan arkadaşım anlamadım bn.

katmanlar halindeki kahverengi cere temiz prüzsüz beyaz cereye dönüstüyse evet eslesmek icin uygun döneme giriyo...

Yanıtlamak için giriş yapın