ARKADAŞLAR DİŞİ KUŞLARIN YAVRULARA DAHA İYİ VE RAHAT BAKMALARI İÇİN SANIRIM Bİ ÇEŞİT MAMA VARMIŞ. BEN BU MAMAYI KENDİM HAZIRLAMAK İSTİYORUM VE BU YÜZDEN BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIMDAN,BÜYÜKLEERİMDEN YARDIM BEKLİYORUM. İÇİNE NELER KONULUR? NE KADAR MİKTARLARDA KONULUR GİBİ ? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. BİDE YAVRULAR DA Kİ TÜY KALİTESİNİ EN İYİ SEVİYEYE ÇIKARTMAK İÇİN ÖNERECEĞİNİX BİŞEYLER VARMI?
arkadaşlar bir önceki mesjımda yanlışlıkla yumurta demişim.haşlanmış patates diyecektim.birde haftada bir demişiniz.ben yaklaşık 1 yıldır bu işi yapıyorum ve hergün veriyorum.bi zararınıda görmedim.kuşlarımın daha sağlıklı olduklarını söyleyebilirim.
bende yaklaşık 2 3 yıldır bu işi yapıyorum, senin kuşların bağışıklık kazanmış heralde pek faydası dokunmaz dokunsada ilk baştaki yararını kaybetmiştir.. herşeyin fazlası zarar bunu unutmayın!!
Bend mamasını 2 günd bir değiştiriyorum yani benimkilerde hergün yemiş oluyor şimdilik bir zararı olmadı kuşlarım gayet saglıklı ama gercekten herşeyin fazlası zarar bellide olmaz yani ben hevesli oldğum için hep fazla fazla veriyorum cevabınız içinde ayrıca tesekkür ederim elmayı haftada bir vercem
arkadaşım herşeyin fazlası zararda yeni çıkan yavruları anneleri nasıl besleyecek bir tavsiyen var mı haftada bir verdiğimiz mamayla mı?
ya illa hafta da bir olmak zorunda değil 4-5 günde bir de olabilir.. anne besliyecek zaten sen mamaları 4-5 günde bir ver veya haftada bir ver o senin bileceğin bişe sadece aşırı verme.. sen kafesinde mürekkep balığı kemiği vs. onları eksik etme birde ayrıca üst konuda geçmişti avi vit kullanırsan sağlıklı yavruların olur.. iyi günler..
teşekkür ederim arkladaşım saol.iyi günler.
arkadaşlar hepinize cevap, yorum ve önerilerininz için çok teşekkür ederim.