Diğer Evcil Forumları > Hamster
GİZLİCE HAMSTER BESLEMEK :)
Arkadaşlar merhaba ben hamster beslemek istiyorum ancak evdekiler izin vermiyor cok katı degıller onlarda alısırlar elbet.su an içn dolapta beslemeyi düşünüyorum zaten loş ve karalıgı seviyorlar.ama ses cıkarıyor mu bu hamsterlar fareler gibi onu merak etiim.bir de gerçekten 3 yıl mı yaşıyorlar en fazla :S
SEVGİLİ KEREMRE HAMSTERLAR KARANLIK ORTAMLARI SEVERLER ANCAK ONLARI DOLAPTA BESLEMEYİ AKLINDAN ÇIKARTMANI ÖNERİRİM HAYVANCAĞIZLARI HAVASIZLIKTAN ÖLDÜRMEK İSTİYORSAN HİÇ ALMA AİLENİ BİR ŞEKİLDE İKNA ET, EGONU TATMİN ETMEK İÇİN ALIYORSAN HELE HİÇ Mİ HİÇ ALMA ,ÖMÜRLERİ ORTALAMA 3 YILDIR DOLAP YERİNE BİR KAFESTE BESLEMELİSİN YOKSA HASTA OLABİLİRLER VE 1 YILA KALMAZ HAKKI RAHMETLERİNE KAVUŞURLAR(ALLAH KORUSUN) BU ARADA HAMSTER BESLEMEDEN ÖNCE BOL BOL BİLGİ TOPLA VE FORUMU İYİCE İNCELE SONRA SEFİL OLMASINLAR HAYVANCAĞIZLAR EĞER YAVRU HAMSTER ALIRSAN SES ÇIKARA BİLİRLER
bnce dolapta beslenebilir tabi doru düzgün bi kafesin içine ooyup öyle dolaba koycaksın nasıl bakıldığı hakkında bilgi toplıycaksın ayrıca yakalandığında elbet olucak bn söleim ailen atmaya kalkcaksa alma ama sözünü dinlettirebilceksen al :D mesela bn ilk yalvar yakar aldırdım artık kafama estimi gidip alıorm geliorm alıştılar bişey demiolar :D fazla ses çıkarmaz ancak gece çarkına binerken motor gbi ses çıkarıyolar xD çarkı çıkarırsın ailen evde yokkan takarsın yada bi hamster topu alırsın odandakimse girmiycei bi zamanda koyar gezdirirsin :D
Arkadsım benimkilere kardeşimle beraber direk emrivaki yaptık. Başta babam bulunduğu odaya girmedi,hala da giremediğini söylüyor ama hikaye tabi =D bir kere o kadar şirinlerki sadece sesine kulak verdiğindeki yüz ifadesi hayvanı iki saniyede benimseyeme yeter. Benim annem sadece eline alamıyor şuan ama görünce çıldırıyor severken.hani neredeyse bizim almamızı bekliomuş =D Şimdi virüs fln muhabbetine göndermeye kalkıştılar, ağladığımı vs görünce şimdilk ses çıkarmıolar. inanırmısın veterinere götüremediğim zamanlar oldu. allahtan şuan herşey yolunda..ama dikkat çekmemesi için de herşeyi yapıorm, koku vs..