Merhaba kuşlarınız gayet sağlıklı ve güzel.Gördüğüm kadarıyla çiftleşmeye uygunlar.Onlara sakin bir yer belirleyin ve sürekli orada kalsınlar.Yemlerini ve sularını tazelemek dışında fazla rahatsız etmeyin uzaktan gözlemleyin.Bu şartlarda kısa süre içerisinde alışıp yeni yerlerini benimserler.Başarılar diliyorum
çok teşekkür ederim karabulut, sabırlı olacağım biliyorum fakat erkek birazcık küçük geldi bana göre sencede öle değil mi? Küçük olsa kur yapabilir miydi?
normalde, erkeğin biraz iri olması tercih edilir. sizinkilerde belki olabilir, denemedim hiç. başarılar.
Merhaba erkeği eşleşmek için uygun görüyorum.Zaten kur yapmaya başlaması içinde belirli bir ergenliğe ulaşmış olması gerekir.Gelişmeleri birlikte takip ederiz.Hoşçakalın
tamam çok teşekkür ederim gelişmelerden haberdar edeceğim (fotoğraflarla birlikte). esenkalın
slm abdus,kuşların çok güzel,hiçbir sorun yok,sadece beklemen gerecek,erkek kuşun kur yapabilir ondada bir sorun göremiyorum. dişi kuşun ceresi her ne kadar üremeye elverişli olduğunu göstersede, yer değişikliği,yuva değişikliği kuşları etkiler,o yüzden dediğim gibi beklemen gerekecek kardeş...iyi sonuçlar alman dileğiyle..
tşkkr ederim de bu bekleme süresi ne kadar sürer sizce tahminen?
rica ederim abdus, bekleme süresinide ne yazıkki önceden bilmek çok zor,tahmini birşeylerde söylemek güç,,,,ama sabredersen, güzel sonuçlarla karşılacağını söyleyebilirm
nijer tohumuna başladım fakat hala gelişme yok :(