Ücretsiz Kedi Verenler

ücretsiz 1,5-2 yaşında iran kedisi veriyorum
Özel sebeplerden dolayı iran kedimi ücretsiz olarak bir kedi severe vermek istiyorum.Taşıma kabını da ücretsiz vereceğim.Kendisini 3 ay önce aldığımda veterineri 1,5-2 yaşında olduğunu söyledi.herhangi bir sorunu yok.burnundan ara sıra hırıltılı sesler çıkartıyor o kadar. kedisever birisinin sahip olmasını istiyorum.ben hiç vermek istemem ama dediğim gibi beni aşan sebeplerden buna mecbur kaldım.

merhabalar kedinizin cinsiyerti ndir nerden veriyorsunuz

mrb adım büşra mail adresim 🔒 Üyelere Özel lütfen bağlantıya geçelim.ben kedinizi almak isterim

Mrb eğer mümkünse bende kedinize talibim.evimiz kedi beslemeye müsait baya bi zamandır kedi beslemeyi istiyodum fakat hiç kısmet olmadı.kediere karşı çok büyük ilgim var kedim olmadı halde kediler için yapılması gereken en iişeyleri net üzerinden bigi edindim...eger vermek isterseniz kapım hep açık.bana ulaşmanız için 🔒 Üyelere Özel teşekürler....

kedinize yuva buldunuz mu acaba?

daha yuva bulamadık:( umarım 1-2 güne mail atan kişilerden cevaplar gelecek ve ona güzel ve huzurlu bir yuva bulabileceğiz.

bu arada kedim erkektir. 🔒 Üyelere Özel adresiyle ya da kapuçino karabulut olarak facebooktan aratarak kendisine bakabilirsiniz.Saygılar

slmlarrr yine ben facebookdan kedinizin resmine baktım çok şekerrrrrr bişey.....size email atmaya çalıştm geri dönmek için ama olmadı sorun çıktı emailde. ben %100 TALİBİM kedinize inş hyrlsı olur hem sizin için hem kediniz için...1 2 güne kesin cvp bekliyorummmmm sizden...şimdiden teşekürler....

kedinizi verdinizmi bilgi verebilirmisiniz teşekkürler

Bu arkadaşımın kedisidir. Zamanı olmadığı için yazamadı benden yazmamı istedi. Arkadaşlar kedi verilmiştir. İlginize teşekkürler

Yanıtlamak için giriş yapın