Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

Hamster`IMI NASIL TUTACAĞIM

Arkadaşlar ben hamsteri aldım herşeyini aldım gayet sağlıklı bakıyorum.Ama elime almaya korkuyorum ya elimi dişlerse diye eldivenle fln mı alsam acaba ama o zmnda kokumu alamaz yardımcı olurmusunuz?

img

ataberkaslan

16 yıl 3 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb bende hamsterımı yeni aldım eline alırken fazla sıkma ama elindende kaçırmıcak kadar sıkı tut benim aldığım hamster hiç ısırmadı şimdiye kadar umarım ısırmaz :D

img

hayvandostu035

16 yıl 5 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

kimse derdime çare bulamıomu ya 3 hafta oldu alalı ama ben hala almaya korkkuyorum naaapman gerek?

img

ataberkaslan

16 yıl 3 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım korkcaksan hiç almıycaktın ben daha almadan biliodum asla korkmıycaımı aldım gül gibi gçinip gidiorz sen korkuyosan hayvan napsın sölermisin :D yinede belki yardımı olur önce cesaretini topla elinden bi parça peynir ver kafesi açıp da ver ama tellerden parmanı fln sokma sakın ısırır herneyse bi kaç çeşit sebze meyve uzak en çok hangisini severse onu zaafı olarak ödül olarak kullan eline gelmesi için fln koklat ama verme eline gelene kadar ısırırsa sakın birden çekme elini tabi elin biras acır ama öle hızlıca çekersen kafesi fln devirirsen iice korkar uzaklaşır bi kaç gün uğraş bakalım onunla konuş olmazsa yaz bana msn veriyim daha ayrıntılı anlatırım :)

img

tiff

18 yıl 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

aldıgın hamster dişi ise ısırma olaslılıgı var dişiler agresif olur ilk önce parmak ucunla okşamayı dene yada sevdigi bir yiyecegi elinle yedirmeyi marul gibi mesela sonra sana alışacaktır

img

catchme

16 yıl 2 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sebzeleri verirken dikkat et. kurulamadan sakın verme =) daha yeni almışsn ishalle boğuşursun sonra =S bu da benden olsun =)

img

cansooo

16 yıl 2 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben ısıracagından kormam yani tabi ısrınca ne tepki veririm bilmem ama sorun o degil sorun elimi kafese katıgımda kaçması korkum bu büyüzden bugün 2. günü zaten alınmaz ama maşallah cook hareketli dişimi erkek mi bilmiyorum gonzales mi robovs mu veya surye mi onuda bilmiyorum sadece bunu diyebilir gözleri kırmızı vücudu beyaz sakın kobay faresi demeyin degil çün kü farelerin uzunca kuyrugu +tipsiz bir suratları vardır:D

img

hepsicihamster

16 yıl 2 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Beslediğin hayvan ne olursa olsun "efendi"nin sen olduğunu göstereceksin. Bugüne kadar sırasıyla papağan, köpek, kobay besledim. Halen bir bembeyaz iran chinchila erkek kedi ve bembeyaz hamster dişi besliyorum. İkisiyle de aram gayet iyi. Onlardan korkarsan korktuğunla kalırsın ama ilgilenip gerektiğinde kızarsan efendi olursun. Hamsterım oğlanı kafesin içinde dört döndürüp ısırmadık yerini bırakmazdı ama beni bugüne kadar ilk geldiğindeki hariç hiç ısırmadı çünkü ısırmanın kötü bişey olduğunu ben ona izah ettim, o da anladı.

img

hardrott

16 yıl 1 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ