Muhabbet Kuşları

acill yardımmm lütfeeenn?
mrb arkadaslar kuslarım nasıl ... 2 ay oldu ama daha ciftlesmedi öpüsüyorlar ama baska bişey yok uyumlumudur acaba yorumlarınızı bekliyorum... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

onur beyaz olan kuşun 3-4 aylık felan yeşil olan erkek kuşun güzel ve cagında bu kuşlardan hemen yumurta alman mümkün degil çünkü beyaz olan dişi kuşun hazır deil bence ve o aynaları falanda sök kafesden kuşlar birbirlerıyle daha çok ilgılenırler boylelıkle hem ılerde çiftlesır sana ttlı mubişler verirler hoscakal

akadaslar bu dişi kuşu da o büyük erkek yeşil kusun yanına koysam nasıl olur?? yorumlarınızı bekliyorum... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

slm onurcan, parçalı beyaz dişiyi almışsın erkeğin yanından,iyi yapmışsın, yerinede güzel bir dişi koymuşsun,bu şekilde olması iyi, keşke dişi kuşun arkasında da(sırt) çekilmiş boydan bir foto koysaydın:) yeşil dişinin rahatsızlığı var galiba gaga kısmında, sen her ihtimale karşın gidip eczaneden teramicyn al,krem gibi tüpün içinde,fiyatı 2-3 lira olması gerek, o kremi dişinin gagasına sür, çok sürme ve iyice yedirerek sür, ayaklarınada sürmeni tavsiye ederim, hiçbir yan etkisi olmaz... beyaz dişiyide çıkar elinden gitsin bekletme ve yuvalığıda sök, sonra takman daha iyi,,,, esenkalın

yazıcı kardes hayır beyaz dişi kusda duruyor... o yeşil dişinin gagası kesilmiş uzunmus adam kesmiş .. bişey olmaz herhalde olur mu?

slm onurcan erkek kuşun çok güzel ve sağlıklıo üremeye de elverişli gözüküyor.. fakat beyaz dişi kuşun daha çok küçük, daha çizgileri bile tam kaybolmamış.. onu elden çıkarman iyi olmuş fakat yeni aldığın dişi kuşda da pek iş yok gibi şu an ama ilerisini bilemem.. bence dişi kuşun ceresi kahverengi olna 10-12 aylık bir dişi kuş almanı tavsiye ederim birde sağlığı iyi olsun ona çok dikkat et.. kuşu aldıktan sonra da hemn yuvalığı takma, erkek ve dişi bir birbirine alışsın etraa alışsın öle tak.. ve sabır et sağlıklı kuşların olur inş.. :)

onurcan kardeş beyaz dişiyi çıkar elinden o kuş iyi değil ama genede sen bilirsin,,,, yeşil dişininde gagasını kesmişler diyorsun, onun çok bi önemi yok,rahatsızlığı ondan değil,benim kastetmek istediğim,yeşil dişinde mantar hastalığı var,ondan ilaç sür dedim, 1-2 haftaya geçer eğer dediğim ilacı kullanırsan..

hangi yesil kus yazıcı kardesim büyük mü... yavru yesil kus mu?

onurcan benim gördüğüm kadarıyla 3 tane kuş var elinde, 2 si dişi 1 i erkek, dişilerin biri beyaz ve yavru, diğeride yeşil ve yetişkin, ben ortada yavru yeşil dişi kuş göremedim, benim bahsettiğim yani ilacı kullanacağın kuş dişi yeşil kuş tamam mı kardeşim,anlamışsındır umarım

anladım kardesim saolasın .. sıvı ilaç demi mantar için suya konulan onu diyosun

Yanıtlamak için giriş yapın