Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Büyüklerimin Yorumlarını Bekliyorum...

Ben bu kuşlardan yavru almak istiyorum. Sizce uygunlar mı?Dişi sarı mavi erkek.Eğer yavrularlarsa sizce yavruları ne renk olur?Bide çabuk yavru almam için neler yapayım cvplarınızı bekliyorum.

Buda diğer resmim....

img

boncuk_pamuk

16 yıl 3 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm boncuk,fotodaki kuşlar güzel kuşlar fakat dişiyi neden rutino tercih ettin ona bir anlam veremedim, keşke beyaz parçalı bir dişi tercih etseydin. bu kuşlardan yavru alabilirsin, yavruların renginin ne olacağıda belli olmaz, damara bağlı, parçalıda çıkabilir. çabuk yavru alman içinde ne yazıkki beklemen gerekecek, kuşlarını odanın bi yerinde sabit tut,yerlierini değiştirme,rüzgardan koru,oda güneş gören bi odaysa kuşların için iyi olur... esenkalın

img

yazici

16 yıl 3 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kusların yavrulamak icin yetermli olgunluktalar yavru rengini tahmin edemezsin ama sarı-mavi-yesil ağırlıklı olur...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

başka yorum yapacak yokmu?

img

boncuk_pamuk

16 yıl 3 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba diğer arkadaşlara katılıyorum yavru almaya elverişli kuşlar ayrıca gökhan beyin renk yorumuna da katılıyorum sarı-mavi-yeşil olasılığı en yüksek renkler...Kuşlarınızı rahatsız olmayacakları bir yere koyun ve sizde yem-su ihtiyaçlarını karşılamanız dışında fazla üstlerine düşmeyin.Uzak mesafeden gözlemlemeniz daha doğru olur.Başarılar diliyorum.Hoşçakalın

img

karabulut35

16 yıl 4 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ